Ace Aussie deal: Bespaar 67% op Dell ‘ s meest gerespecteerde Latitude 7390 zakelijke laptop

Er is momenteel een enorme 67% korting op de lengte-7390 laptop zodat u koel AU,040! Nooit eerder hebben we gezien zoals een uitstekende aanbieding, met name op een breedte apparaat, dus je willen zou om te blijven hangen aan de laptop voordat de voorraden uitgeput.
De Dell Latitude-serie is ontworpen voor de hardwerkende professional die behoefte heeft aan veel van hun laptop en, voor de aftrap van het nieuwe jaar, is het bedrijf schudden dingen met een kanjer van een korting op een breedte machine die meestal kost een aardige cent.
Dit is de eerste keer dat Dell heeft aangeboden een dergelijke massale korting op een van de machines. De Latitude 7390 is een geweldige keuze voor het kiemen van ondernemer of professional, met deze configuratie wordt aangedreven door een 8-gen Core i5 CPU, naast een zeer respectabele 8GB RAM en 265GB van de interne opslag Het is op dit moment aanzienlijk goedkoper is dan voorheen en bespaart u ,040), met het bieden eindigt 16 januari (of zolang de voorraad strekt!Bekijk De Deal
Dell Latitude 7390 | i5 / 8GB / 265GB | AU,488.99 (was AU,528.99; opslaan AU,040)
Als het gaat om Pc ‘ s en laptops, Dell heeft inmiddels een begrip. Echter, de laptop fabrikant niet alleen tegemoet te komen aan uw dagelijkse behoeften – het maakt ook een aantal van de beste machines werken geld kunt kopen.
De Dell Latitude 7390 is een sterke performer, en deze specifieke configuratie is fatsoenlijk specced ook ideaal voor al het werk dat je nodig hebt om te gooien, met een 13-inch Full HD-beeldscherm met touchtechnologie.

Deze laptop is gebouwd om te duren, waardoor u maximaal 19 uur levensduur van de batterij op een enkele lading. Als je denkt dat dat niet genoeg is kan je gebruik maken van een aantal van die besparing om jezelf een Dell Power Kampioen draagbare lader van het sap van het apparaat op de weg.
Al met al, een geweldige laptop voor een mooie prijs.