De beste Huawei P30-deal op de markt gewoon op de laagste prijs maar € 25 per maand

Zoals we hierboven al zei, de Huawei P30 is een indrukwekkend toestel, maar het ding dat echt opvalt hier is de camera. Op dit prijskaartje, we zijn blij om te zeggen dat dit misschien wel de beste camera telefoon rond. Met de triple lens set-up met een 30x zoom -, groothoek -, portret-modus en slimme AI functies is deze camera zal schijnen, ongeacht de situatie.
Lees onze review van de Huawei P30
U kunt meer informatie vinden over deze deal hieronder. Of, als het niet het juiste contract voor u, lees onze gids om de beste Huawei P30-aanbiedingen voor alle top-contracten in het verenigd koninkrijk.
Toon Meer Aanbiedingen

Deze Huawei P30-deal in full:

Hoe goed is de Huawei P30?

In de telefoon, er is een grote 3650mAh batterij van de processor is enorm krachtig en er is zelfs een hoofdtelefoon aansluiting aan boord! Ja, het toestel mist het draadloos opladen en heeft niet de hoogste IP-rating, maar die zijn factoren we zijn meer dan bereid om te vergeven.