Dit is de goedkoopste 256GB smartphone die is uitgerust met 8GB RAM

U kunt de tas zelf een Elefoon U3H voor een rock-bottom prijs van slechts onder 5, inclusief gratis levering en een nieuwe gebruiker korting. Dit is een mid-range smartphone met Android 9.0 (uitbreidbaar tot 10), met 8GB RAM, een 48-megapixel camera, 256 GB aan opslag aan boord en een enorme 6.6-inch, 3.7-megapixel scherm.
Op 4.89 (ongeveer € 142, AU8) na het gebruik van een exclusieve couponop AliExpress, de Elefoon U3H is de goedkoopste smartphone combineert met 256 gb opslag met 8 gb systeemgeheugen, zo veel als een aantal vlaggenschip laptops op de markt.
Er is ook een slim kans om gestoken te worden door extra kosten en producten uit China kan niet 100% compatibel te zijn met lokale spanning of het mobiele netwerk bands en geeft vaak een pijn om te voltooien.

Elefoon heeft nu een nieuw vlaggenschip, de U3H, en hoewel het misschien niet van dezelfde robuuste identificatie als zijn broertje, maakt het meer dan voor andere landen.
Toevoegen NFC en draadloos opladen en je krijgt een apparaat dat, op papier, is moeilijk te verslaan als de opslag van wat je zoekt. Het is momenteel rotsen Android 9.0, maar de fabrikant heeft bevestigd dat het zal krijgen Android-10 in een paar weken.

Elefoon U3H

Er is ook twee achterste camera ‘ s, waaronder een 48-megapixel één van Sony, de IMX586, een vrij grote 6.53-inch FHD+ display en een niet-zo-klein van 3500 mAh batterij.
Elefoon U3H | 4.89 op Aliexpress
We hebben herinneringen aan de Elefoon Soldaat, een robuuste smartphone die droeg een vrij unieke analoge kompas en een prijs die verdiend een aantal top merken in beoordelingen over de hele wereld.
Als een disclaimer, is het kopen van Chinese retailers zoals Aliexpress betekent dat u hebben te wachten voor een lange tijd om uw artikel, maximaal twee maanden.