Drop maandelijkse rekeningen laag met dit prachtige Samsung Galaxy Note 10 gaan op EE

Toon Meer Aanbiedingen
Aan de buitenkant ziet u dat er een triple camera set-up. Dat geeft u toegang tot niet alleen een groothoek camera en een optische zoom, maar ook 4K-video, optische beeldstabilisatie en ‘bokeh’ video abilites.
Natuurlijk, dat grote investeringen vooraf gaat off-putting voor een heleboel mensen. Voor die mensen, het betalen van een beetje meer een maand kon zelfs uit je kosten.
Onder de motorkap van de Samsung Galaxy Note 10, u vindt 8GB Ram en een 3500mAh batterij, waardoor dit een heel krachtig apparaat. En de ‘S’ pen – een hulpmiddel voor de productiviteit door middel van de telefoon – is terug, en slimmer dan ooit.

Deze ace de Samsung Galaxy Note 10 gaan in full:

Waarom gaan voor de Samsung Galaxy Note 10?

U kunt lees onze volledige Samsung Galaxy Note 10 review voor meer informatie
Met zijn prachtige design, AMOLED display en superkrachtige processor de Samsung Galaxy Note 10 is een kracht om rekening mee te houden wanneer het dan op de main stage, er was slechts één probleem…de prijs.
Uiteraard, om de rekeningen die laag, de kosten vooraf heeft ontvangen van een sterke stijging, helemaal tot € 269, maar zelfs met dat, dit is nog steeds een van de goedkoopste Samsung Galaxy Note 10 deals die we ooit hebben gezien. Gooi het in de 16GB van de gegevens en de voordelen van op EE en je zal moeilijk worden ingedrukt om te winnen van deze. Zie alle prijzen (76 gevonden) Techradar Techradar Geen contract dataOnbeperkt Oproepen:
+ aan/uit Canada & Mexico Teksten:
Landelijk en Internationaal Tekst naar meer dan 200 landen in de wereld Gegevens:
Als het netwerk overbelast is, kunnen de gebruikers afneemt snelheden Toon Meer Aanbiedingen aangedreven door Techradar in samenwerking met Techradar