Eer 9X, MagicWatch 2 en Band 5i gelanceerd in India

Voordat we praten over de product specificaties, laten we het adres van de olifant in de kamer. Ja, de Eer 9X loopt volwaardige Android met EMUI op de top. Terwijl het zijn weg uit China pas onlangs, het was technisch goedgekeurd voor de verkoop voor de AMERIKAANSE handel een verbod opgelegd kwam in het spel. Dit betekent ook dat de Eer 9X moet ontvangen toekomstige Android-updates. Het was waarschijnlijk de laatste telefoon van Huawei consumer group om in aanmerking te komen om het schip met Google-services aan boord.
Er is ook een 24×7 hartslag drijver samen met bloed SpO2-niveau controle. TruSleep ook tracks die je slaap en biedt suggesties voor het verbeteren van de kwaliteit van de slaap. Andere functies zoals alarmen, meldingen, muziek controle, en idle alerts ook de cut te maken. Eer vorderingen het heeft een batterij levensduur van maximaal 7 dagen op één acculading.

Eer 9X

Het is geprijsd op Rs 12,999 voor de 46mm variant en Rs 11,999 voor de 42mm model.
(Image credit: de Toekomst)

De Eer 9X werd in eerste instantie aangekondigd in China in juli 2019 als de firma ‘ s nieuwste mid-ranger. De Indiase variant wordt aangedreven door de octa-core HiSilicon Kirin 710-chipset en de Mali-G51 GPU. Voor de context, de Kirin 710 werd aangekondigd medio 2018. Andere specificaties zijn onder 4GB RAM-geheugen en tot 128 gb opslag.
Het ontwerp is een sterk punt voor de Eer 9X en is een van de goedkoopste full-display, is er geen-notch smartphones beschikbaar in India. We krijgen een 6.59-inch IPS LCD-scherm met een Full HD resolutie. De vingerafdruk scanner is gelegen aan de achterzijde, rechts naast de triple-camera-instellingen. Het bestaat uit een 48MP f/1.8 camera met een 1/2-inch sensor, een 8MP ultrawide camera met een 120-graden gezichtsveld, en een 2 mp camera aan de diepte van de sensor. De camera aan de voorkant is een 16MP pop-up unit.
De batterij capaciteit van 4000 mAh met ondersteuning voor 10W opladen. Het is verkrijgbaar in de kleuren zoals Midnight Black en Saffier Blauw en is geprijsd op Rs 13,999 voor de 4GB + 128 GB variant en Rs 16,990 voor de 6GB + 128 GB variant. Verkoop begint op Flipkart van 19 januari op een dag van de lancering exclusieve prijs van Rs 12,999.
Honor Band 5i
(Image credit: Eren)Een meer betaalbare versie van de onlangs geïntroduceerde Honor Band 5, de Eer Band 5i sport 2.43 cm touch-display met een speciale home-knop. Het kan volgen negen verschillende oefeningen zoals hardlopen, fietsen, roeien, etc.

Eer MagicWatch 2

Interessant is dat de komende Eer Sport Bluetooth oortelefoon ook werden onthuld, geprijsd op Rs 1,999, met de Pro-variant kost Rs 3,999.
(Image credit: Eren)

Eer eindigde de 6-maanden lange pauze van de lancering van smartphones in India, met de mid-range Eer 9X. Het podium werd ook gedeeld door de MagicWatch 2 en de Band 5i.

Een ander aangesloten apparaat aangedreven door de Kirin A1-platform, de Eer MagicWatch 2, is verkrijgbaar in twee maten, met ronde wijzerplaten — 42mm en 46mm met AMOLED-displays. Ze zijn genoteerd te hebben een levensduur van 14 dagen en 7 dagen, respectievelijk. Ook ondersteunt ingebouwde GPS, die gebruikt kan worden voor outdoor activiteiten bijhouden. Er zijn ook trackers aan boord voor de slaap-tracking, de hartslag en stress.