Goede lek, slecht lek: Samsung Galaxy S20 heeft een 120Hz scherm heeft, maar geen hoofdtelefoonaansluiting

De Samsung Galaxy S20 lekken zijn popping up meerdere malen per dag, en het laatste nieuws komt van een hands-on met een vermeende S20 Plus. Het sterk tips die u mag verwachten van een 120Hz scherm heeft, maar niet de traditionele 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

En, heel toepasselijk, dit moet het einde zijn van Samsung ‘ s lange spottende bij Apple voor een noodlanding op water op de aansluiting voor de koptelefoon te beginnen met de iPhone 7. Samsung begon de weg door ze te verliezen in de Toelichting 10 en Noot 10 Plus zes maanden geleden. Samsung reps reden voor de verwijdering door te beweren dat het toegestaan dat een beetje meer (100mAh -) van de batterij en het verbeteren van haptische feedback.
(Image credit: XDA Developers / Max Weinbach)

Deze komt kort na OnePlus bleek het werkt op 120Hz scherm tech na het loslaten van telefoons met 90Hz geeft in 2019, terwijl de oudere geruchten stelde de iPhone 12 lijn kon krijgen 120Hz schermen voorzien.