Pak een goedkope PS4 Slim bundel deal en je krijgt drie van de beste games gratis

Deze goedkope PS4 Slim deal is nog steeds te blijven en in januari nu, na de eerste verhardingen terug over de seizoensgebonden winkelen periode. Dalen nog verder in prijs deze week, $245 voor een PS4 deal is een groot aanbod in zichzelf, maar wat maakt deze bundel zo verleidelijk is dat deze drie extra spellen inbegrepen in die prijs. Je bent ook het oppakken van kopieën van Horizon Nul Dawn: Complete Edition, de God van de Oorlog, en De Laatste van Ons, Geremasterd op hetzelfde moment – drie PlayStation hits gegarandeerd om u een warm welkom in het systeem als je een first-timer.

In het geval je het nog niet had gehoord, de oorspronkelijke PS4 uit is. In de plaats, wij hebben de PS4 Slim, een nieuw ontwerp voor de console en biedt een slanker ontwerp met behoud van het interne specs. Hoewel het niet de 4K schaal van de PS4 Pro, het is beschikbaar voor een fantastische prijs met een aantal echt geweldige games van deze week. Deze console meestal gaat voor $299.99 door zelf op een goede dag, dus het grijpen van drie top-titels voor $50 minder dan het gangbare tarief zal u goed voor de 2020-gaming.

Als u al holding uit op de enorme waaier van exclusieve suites in de voering van de PlayStation bibliotheek, kunt u uw handen op alle must-play titels tegelijk met deze PS4 Slim deal. Wat meer is, deze bundel is nog steeds weg onder de ADVIESPRIJS van de console zelf, waardoor het een must-see deal.

Niet in de VS? Scroll naar beneden voor meer PS4 Slim bundel deals bij u in de buurt.

Vandaag de dag is het beste PS4 Slim aanbiedingen

PS4 Slim 1TB | God van de Oorlog, De Laatste van Ons: Remastered, Horizon Nul Dawn: Complete Edition | 245 dollar bij Amazon
Pick-up een enorme capaciteit van 1 tb PS4 Slim deal voor $50 minder dan de gebruikelijke console prijs en mee naar huis nemen sommige van de beste exclusieve games in één klap. Dat is een overwinning in onze deal-jacht boeken.
Bekijk De Deal

Hebt u uw oog op andere spellen? Bekijk ons volledige assortiment van de nieuwste PS4 bundels hier op TechRadar. U vindt er ook een aantal fantastische PS Plus-deals als je weet waar te kijken (en). Of, indien je bent aan het winkelen een beetje meer voor uw volgende console, je zou willen om een kijkje te nemen op onze beste Xbox gaat gaan.