HD is aangekomen op Nu TV – u kunt nu streamen in 1080p met Nu TV Boost

Hoewel we wachten om te zien 1080p streaming Nu op TV al geruime tijd en zijn blij het is nu aangekomen, zijn er een aantal kanttekeningen te bewust van. Voor starters, het voelt niet als geweldig waar voor je geld als je kanaal opties zijn beperkt (zie hieronder) en kan je Netflix in HD voor slechts € 8,99 voor een maand of Amazon Prime Video in HD (die is opgenomen in Amazon Prime) die zal alleen kost je € 7.99 per maand.
Twee jaar van plagen en Nu eindelijk is het – in het geval u nog niet gehoord, u kunt nu de stroom (de meeste van) uw favoriete Nu TV content in HD.
“Maar het is niet omdat het een gratis upgrade is wel een echte klap in het gezicht voor abonnees. Nu TV op de individuele streaming subs waren al onder de duurste in het verenigd koninkrijk en kwam met een aantal van de kleinste bibliotheken van de inhoud ook. Disney Plus met HD en 4K voor een goedkope prijs in de UK al snel en Nu TV ‘ s zullen waarschijnlijk de eerste subparagraaf de meeste kijkers zal vallen over Netflix en Amazon Prime.”
“Het ontbreken van een Full HD 1080p streaming is iets van verlegenheid voor Nu TV voor jaar nu (Spel der Tronen zag er verschrikkelijk), dus het is geweldig om te zien HD eindelijk toegevoegd,” zei Brendan Griffiths, Editor in Chief voor E-commerce op onze zuster-site GamesRadar

Nu TV Boost | £3 per maand
Dit is ideaal voor iedereen die toegang wil tot een Sky-TV-kanalen zonder zich te verbinden tot een lange en vervelende contract of abonnement en u wilt niet inleveren op de kwaliteit van uw foto. Dat betekent dat uw keuze van wereld klasse sport, een nieuwe film in première elke dag en sommige van de meest briljante box sets die er nu in 1080p.
Bekijk De Deal
Divider

Is het Nu TV-Boost goed?

Maar gezien het feit dat Nu TV kunt u een gratis proefversie van haar gaat (afgezien van de Sky Sports) en hoewel de Boost-upgrade wordt geleverd met een gratis proefperiode, ook dan kan je altijd nog gewoon te proberen en vervolgens op annuleren om te zien wat het is.
De functie is alleen beschikbaar op Sky Sports-kanalen, Vermaak, met uitzondering van de Vos en het Goud, alle Sky Cinema-kanalen en alle kids kanalen, behalve voor Cartoonito en Nickelodeon. Dus Hayu niet is opgenomen in dat er, als reality-TV is jouw ding.
Dit komt aan extra kosten echter, zoals u zult hebben om te betalen voor een extra £3 op de top van je gekozen pass – wat betekent dat als je betaalt £8.99 voor het Entertainment pass, de HD kwaliteit zou duw je totaal £11.99 per maand.
Het is allemaal dankzij de streaming platform is Nu TV Boost bolt-on, die u kunt toevoegen aan uw Hemel film, Entertainment, Sky Sports, of Kinderen Doorgeven.
En als je iemand die niet meer kijken op uw mobiel of tablet dan uw TV, we zijn bang om te zeggen dat het Nu TV ‘ s mobiele app is niet opgenomen in de lijst van ondersteunde apparaten. Dus je zal worden geplakt met gewone oude 720p.