Laatste Amazone Verkoop: 4K-TV, Fitbit, AirPods, kluis voor laptop, en Een Xbox live deals nu

Van laptop aanbiedingen voor goedkope Xbox Een verkoop, er is genoeg hier om te grijpen een deal-hunter ‘ s aandacht. We hebben allemaal onze favoriete Amazon aanbiedingen van vandaag onderaan, dus je kunt meteen aan de goede dingen.
LG SM8600PUA Nano 8 65-inch 4K UHD smart TV | ,049 6.99 bij Amazon
Dit NanoCell TV is het zien van een grote prijsdaling bij Amazon vandaag bespaart u meer dan 0 op een premium-4K-TV-deal. De 2019 model Alexa ingebouwde evenals LG ThinQ-technologie.
Bekijk De Deal
Fitbit Versa | 9.95 9.99 bij Amazon
De oorspronkelijke Fitbit Versa ervaring biedt alles wat je wilt van uw nieuwe fitness tracker evenals begeleide trainingen met stap-voor-stap instructies om je pols, opslag van muziek en het afspelen, en Fitbit Betalen functionaliteit.
Bekijk De Deal

Amazon Dagelijkse Aanbiedingen: Today ‘ s Top Picks

Smartwatch / fitness tracker aanbiedingen

Enorme Fitbit verkoop op Amazon

Beats Powerbeats Pro | 9.95 9.95 bij Amazon
Start 2020 de Powerbeats Pro-oordopjes – perfect voor fitness en AirPods’ grootste concurrent nu verlaagd terug naar beneden tot onder de 0.
Bekijk De Deal
Lenovo Ideapad 330 cm (15,6-inch laptop | 9.99 9.99 bij Amazon
Bespaar € 200 op deze Lenovo Ideapad 330 laptop deal bij Amazon. U bent het oppakken van 8GB RAM-geheugen en een 256 GB SSD – goede specs voor deze prijs, en niet te vergeten de AMD-A9 processor en Radeon R5 graphics.
Bekijk De Deal
Amazon Echo-Stip | .99 .99 bij Amazon
De Echo-Stip is de makkelijkste manier om kick start uw smart home. Een smart speaker in zijn eigen recht, maar niet zit in de hoogste laag, de Echo-Stip banden samen met uw smart home apparaten en diensten in één handige hub.
Bekijk De Deal
Kindle Paperwhite | 9.99 .99 bij Amazon
.99 zal u netto een Kindle Paperwhite – de lichtgewicht, waterdichte ereader met een verdubbeling van de opslag van het vorige model. Geniet van glare-vrij lezen waar je ook bent met ofwel het bestaande 8GB model dat hier vermeld of het 32-gb Kindle deal voor 9.99.
Bekijk De Deal

Headphone aanbiedingen

Beats en AirPods omzet in warm

Xbox One X | NBA 2K19 | 9.99 9.95 bij Amazon
U kunt de Xbox One X 2K19 bundel te koop voor 0 bij Amazon. Deze bundel bevat een Xbox Één X-console, een draadloze controller, volledig spel downloaden van NBA 2K19, 1 maand Xbox Game Pass proef, en een 14-daagse Xbox Live Gold-proef.
Bekijk De Deal
Acer Aspire 5 | 9 7 bij Amazon
Uitgerust met een 8-generatie Intel Core i5-processor, 8GB RAM en een 256 GB SSD, de Acer Aspire 5 is al een budget kampioen. Bespaar een extra op deze Amazone laptop deal van vandaag.Bekijk De Deal
PS4 Slim 1TB Console | Dagen van de Play Bundle | 9 2.01 bij Amazon
Voor de limited edition Dagen Van Play Bundel te koop bij Amazon voor 2.01. De PlayStation 4-console wordt geleverd in staal zwart en bevat een harde schijf van 1TB en een bijpassende draadloze DualShock 4-controller.
Bekijk De Deal
Beats Solo 3 Draadloze Hoofdtelefoon: 9.99 5.99 bij Amazon
De Beats Solo-3 hoofdtelefoon een 0 prijs knippen bij Amazon. De best verkopende draadloze hoofdtelefoons leveren 40 uur levensduur van de batterij en het werken met Siri voor handsfree besturing.
Bekijk De Deal
Apple AirPods met wireless charging case | 9 9 bij Amazon
Je betaalt 40 dollar meer te halen van het draadloze opladen geval met uw Apple AirPods deal van deze week – de moeite waard als je een qi-lader liggen.
Bekijk De Deal
We zien een aantal fantastische Fitbit aanbiedingen blijven voor het januari fitness tracker rush, evenals AirPods prijzen te laten vallen in een terugkeer naar Zwarte vrijdag-achtige verkoop.

Tablet en laptop aanbiedingen

Nieuwe aanbiedingen op de iPad en Kindle verkoop

Beats Powerbeats 3 Hoofdtelefoon: $199.99 .99 bij Amazon
Dit Powerbeats 3 hoofdtelefoon deal is te koop voor slechts .99 bij Amazon. Dat is een 0+ korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de water-resistente draadloze oordopjes. De Powerbeats 3 deel uit van de Beats Decennium Collectie en wordt geleverd in een zwart-rode kleur combo.
Bekijk De Deal
Limited Edition versnelling 5 Xbox One X | 9.99 9 bij Amazon
Dit is een limited edition console met een 0+ prijs drop – genoeg om te grijpen een deal hunter ‘ s aandacht. Naast een download code voor het merk nieuwe versnelling 5, krijg je ook codes voor Gears of War 1-4 en de maand van de gratis toegang tot Xbox Spel Voorbij en Xbox Live Gold.
Bekijk De Deal
TCL 40S325 40-inch smart TV | 9.99 9.99 bij Amazon
Op zoek naar de goedkoopste manier om de zak van een nieuwe TV bij Amazon? Pak een TCL TV-deal en u kunt het opslaan van meer dan 0 op een goedkope en vrolijke 40-inch LED smart TV draait Roku.
Bekijk De Deal
We zien uitstekende aanbiedingen op Fitbits, AirPods, laptops, 4K-Tv ‘ s, Nintendo Schakelaar en Een Xbox consoles, en zelfs een paar goedkope laptops die draaien op Amazon deze week. Of u nu op zoek bent om geld besparen op een nieuwe set van Beats koptelefoon of addertje onder het gras een grote 4K TV deal vooruit van de Super Bowl, de Amazone verkoop heb je bedekt, nu met nieuwe kortingen op een breed scala van elektronica.
Samsung QLED 4K Tv ‘ s | Vanaf € 697.99 bij Amazon
Bespaar 47% op een scala van Samsung ‘s QLED Tv’ s net op tijd voor de Super Bowl. De maten variëren van 55-inch modellen in de enorme 82-inch schermen.
Bekijk De Deal

Gaming aanbiedingen

Nintendo Schakelaar, PS4 en Xbox gaat nog steeds live

Fitbit Versa Lite | 9.95 9 bij Amazon
De Fitbit Versa Lite is een van de goedkoopste manieren om te beginnen met het bijhouden van uw geschiktheid van uw pols (met een groot scherm). Je krijgt de basic monitoring en analyse die u zou verwachten van een Fitbit deal, maar ook telefonische meldingen en slapen monitoring.
Bekijk De Deal
Amazon Echo | .99 .99 bij Amazon
De nieuwe Amazon Echo is beschikbaar voor korting op Amazon op het moment. Het is niet de goedkoopste die we gezien hebben de volwaardige smart speaker gaan op Amazon onlangs, maar als je na de Dolby-aangedreven luidspreker bespaar nu geld met deze Echo deal.
Bekijk De Deal
Amazon Echo Show 5 | .99 .99 bij Amazon
Grijp deze smart display om uw huis te openen voor een nieuwe wereld van Alexa opdrachten en antwoorden. Volg recepten, inhalen op een aantal eerste-Video, Video-bellen, en te personaliseren met uw eigen foto ‘ s op de 5,5-inch touchscreen display.
Bekijk De Deal
Lenovo Ideapad 330 EXEMPLAREN 15,6-inch laptop | 9 5 bij Amazon
Deze 330 EXEMPLAREN Lenovo Ideapad model heeft slechts 4 gb RAM vermeld, maar u bent ook aan de 16 GB van Intel Optane geheugen om de balans van de boeken op die spec. Als je na de big-opslag, deze harde schijf van 1 tb zal doen de truc, en terwijl er geen SSD om te spreken van, je krijgt een efficiënte krachtoverbrenging dankzij die Optane geheugen. Er is ook een mooie quad-core 8e generatie i5 processor om alles over te tikken.
Bekijk De Deal
PS4 Slim 1TB | God van de Oorlog, De Laatste van Ons: Remastered, Horizon Nul Dawn: Complete Edition | 245 dollar bij Amazon
Pick-up een enorme capaciteit van 1 tb PS4 Slim deal voor minder dan de gebruikelijke console prijs en mee naar huis nemen sommige van de beste exclusieve games in één klap. Dat is een overwinning in onze deal-jacht boeken.
Bekijk De Deal
Nintendo Schakelaar | 128GB geheugen kaart | 4.49 bij Amazon
Deze Nintendo Schakelaar deal zou een stuk beter zijn als de 128-gb geheugenkaart niet al te koop voor door zelf. Terwijl deze in de uitverkoop is apart, je bent niet van het opslaan van contant bij het afhalen van de Nintendo console Switch en de geheugenkaart op dezelfde tijd. Dat gezegd hebbende, we weten niet wanneer deze Micro SD kaart weer in prijs omhoog en je bent een besparing van in beide richtingen.
Bekijk De Deal

Amazon Echo aanbiedingen

Goedkope Echo luidsprekers en beeldschermen

Apple iPad Air | 10.5-inch | 64GB | 9 3 op Amazon
De iPad Lucht neemt alle beste stukjes van de klassieke iPad-ervaring en biedt een nieuwe lichtgewicht model om het gedaan te krijgen met. Dit is het 64-gb model en de goedkoopste configuratie vindt u in iPad aanbiedingen van deze week.
Bekijk De Deal
Fitbit Laden 3 9.95 .95 bij Amazon
Amazon heeft deze Fitbit Laden 3 deal te koop voor .95. De water-resistente fitness tracker biedt 24/7 hartslag bijhouden en biedt een indrukwekkend zeven dagen levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal
Apple AirPods met het opladen van geval | 9 129 dollar bij Amazon
De standaard van de tweede generatie van Apple Airpods zijn nog steeds te koop bij Amazon voor slechts 0. We zagen slechts beschikbaar voor een klein beetje minder dan deze prijs over Black Friday dus als je het gemist over de aanbiedingen van het seizoen, het is nooit te laat om te tas een koopje.
Bekijk De Deal

TV aanbiedingen

4K en smart Tv ‘ s te koop

Fitbit Inspireren HR Fitness-Tracker: .95 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u het opslaan van op de Fitbit Inspireren HR fitness-tracker bij Amazon. De ultra-slim activiteiten tracker is gemaakt voor dagelijks gebruik en biedt 24/7 het meten van de hartslag.
Bekijk De Deal
PlayStation VR | 5x games | PS4 camera | 9 bij Amazon
De seizoensgebonden verkoop hebben tot nu toe alles maar weggevaagd voorraad van deze populaire Mega Pack PlayStation VR bundel. U kunt nog steeds grijpen de deal voor 9 bij Amazon en mee naar huis nemen van de hoofdtelefoon, camera, PlayStation Werelden, Skyrim, Astro Bot, Resident Evil 7, en Everybody ‘ s Golf VR.
Bekijk De Deal
Toshiba LF711U20 50-inch 4K UHD smart TV | 0 9.99 bij Amazon
Deze Toshiba 4K TV deal bespaart u net onder de 0 op Amazon vandaag. Plus, je bent nog steeds Dolby Visie op de display – een fantastische feature bij deze prijs.
Bekijk De Deal
De Bose QuietComfort 35 Serie II draadloze hoofdtelefoon | 9 9 bij Amazon
Amazon heeft de top-rated Bose V35 II-koptelefoon te koop voor 9. De draadloze hoofdtelefoon biedt twee niveaus van actieve ruisonderdrukking, een 2-microfoon systeem en biedt tot 20 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal