Love it or hate it, de Epic Games Store is harken in het geld

Het schijnt niet als het gaat om het vertragen elk moment snel, hetzij. Epic heeft aangekondigd dat de gratis game-programma zal worden voortgezet in 2020, die moet trekken nog meer gebruikers aan het platform. Dit zal natuurlijk ook worden gesteund door de verdere strategie van de exclusiviteit die Epische sinds een tijdje nu. Het is zeker een controversieel, en een die we hier bij TechRadar hoeft niet per se een voorstander van, maar het is moeilijk te ontkennen dat het werkt als je kijkt naar de cijfers.
Het online spel outlet gebracht in een verbijsterende 1 Miljoen van de PC-gamers in 2019, volgens een infographic verzonden door Epic Games. We denken dat het niet zo veel geld als Afsluiter gebracht door middel van Stoom (hoewel een verslag van ontwikkelaar Niet Meer Robots is een aanwijzing dat Steam sales kan het zien van een grote terugval).