Samsung Galaxy S20 Ultra is te gek camera specs gelekt

De Samsung Galaxy S20 trio, naast de Galaxy Z Flip inklapbare, zal worden onthuld op 11 februari, enkele weken voor het MWC 2020. 5G varianten van alle telefoons die worden ook verwacht, maar er zijn een heleboel van de software-kant van wijzigingen die zijn nog onbekend. Samsung 2020 vlaggenschepen al lijken formidabele en klaar voor de wedstrijd.
De aankomende Samsung Galaxy S20 trio is de vormgeving tot een killer vlaggenschip. Echter, niet veel bekend was over hoe de top-end S20 Ultra beter zal zijn dan de andere twee.

De reguliere S20s zal het overslaan van de periscopic sensoren in het voordeel van een reguliere telelens. De primaire camera zal een nieuwe 12MP sensor van het beeld met een grote 1.8 µm pixel grootte, die zal worden een van de grootste die we hebben gezien op een smartphone. Een laser kan ook lid worden van de ultrawide en diepte-sensing camera ‘ s voor het automatisch scherpstellen.
Samsung Galaxy S20+ live beelden (Image credit: XDA Developers)

Andere interne specificaties worden verwacht dat zij een Snapdragon 865 of de Exynos 990, op basis van de regio, met een minimum van 12 gb RAM in de raad van bestuur. De opslag kan ook worden verwacht voor een bump up-to-UFS 3.0. De batterijen zullen naar verwachting worden geschat op 4.000, 4,500, en 5.000 mAh op de Samsung Galaxy S20, S20+, en de S20 Ultra, respectievelijk, met zelfs sneller opladen dan de vorige generatie. Een inhaalslag met de laatste trends, alle van hen zijn ook gezegd sport 120Hz schermen.