Dat goedkope Oculus Gaan deal is nog steeds live: VR headset verkoop van slechts € 139

Oculus Gaan deals zijn altijd geboden ons goedkope virtual reality headsets, maar deze laatste verkoop is biedt een nog betere prijs voor de VR-liefhebbers. U kunt pick-up een 32GB headset voor slechts £139.99 bij John Lewis deze week, of het dubbele van je opslag met de 64GB VR headset deal voor £189.99. Dat zijn een aantal fantastische besparingen als je bedenkt ADVIESPRIJS van £200 voor de kleinste model alleen.

Zelfs als je geen fan van virtual reality gaming, of de reisziekte dat kan soms langs komen met het, de Oculus Go is ontworpen als een algemeen entertainment apparaat. Dat betekent dat het net zo geschikt om geweldige VR-films, shows, meditatie apps en visuele ervaringen als het is spelen. VR headset deals krijgen zelden deze goedkope, en de voorraad is bijna op, over een paar retailers ondersteuning van deze deal eerder op.

De Oculus Gaan werd geïntroduceerd vorig jaar als een gemakkelijk draagbare, draad-gratis standalone alternatief voor high-end virtuele realiteit. U betaalt centen in vergelijking met de kosten van een aantal van de meer krachtige HTC of Oculus eenheden, maar als je niet geïnteresseerd bent in het runnen van een performance PC naar je hoofd krijgen in de virtuele werkelijkheid, er zijn veel van hoge kwaliteit games, streaming apps en ervaringen te bieden om u begonnen te krijgen. Plus, met al de Oculus Ga aanbiedingen vliegen in het rond er is nooit een betere tijd geweest om de stap te zetten. Terwijl u geen toegang tot de volledige Oculus winkel met de Gaan, er zijn nog meer dan genoeg titels om u nieuwsgierig in de kleinere bibliotheek Gaan.

Deze Oculus Gaan deals vertegenwoordigen de laagste prijs tag we hebben gezien vast aan de al goedkope VR headset, dus als je nieuwsgierig geweest naar het omsnoeren jezelf in de digitale wereld, zult u wilt om een kijkje te nemen.

Niet in de UK? De VS is nog steeds een grote korting op de 32GB Oculus Gaan bij Walmart, vast aan de gebruikelijke $149 verkoopprijs, of naar beneden scrollen voor de beste prijzen in uw regio.

Vandaag de dag is het beste Oculus Ga aanbiedingen

Oculus Gaan 32GB | £199 £139.99 bij John Lewis
De Oculus Go biedt virtuele werkelijkheid waar je ook bent, met een self-contained VR headset en een breed scala aan spellen, streaming apps en ervaringen om te ontdekken. Het 32-gb model is het beste voor degenen die gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van virtual reality, met name bij de lage prijs. U vindt deze prijs bij een aantal retailers nu, namelijk Currys en Amazon, maar John Lewis, zijn het aanbieden van een twee-jarige garantie te zoeten met de deal.
Bekijk De Deal

Oculus Gaan 64GB | £249 £189.99 bij John Lewis
Double up-opslag voor slechts € 50 extra deze week, en een fantastische nieuwe lage prijs van de 64GB Oculus Gaan headset. Perfect als u op zoek bent voor het opslaan van meer apps op je Oculus Gaan en nog beter in het goed onder de £200. John Lewis is ook gooien in een gratis garantie van twee jaar op deze Oculus Gaan deal, waardoor het een betere roepen dan dezelfde prijs bij Amazon.
Bekijk De Deal

Niet verkocht op de Oculus Gaan? Hoe zit het met het controleren van deze top virtual reality headset prijzen van de week? Of verblijf in de wereld van Oculus en een kijkje nemen op de beste Oculus Rift en de Zoektocht naar de prijzen die we hebben gevonden op het web.