Vandaag de dag kunt u de beste mid-range 65-inch 4K-TV van 2019 voor $600

Hoewel Black Friday en de Super Bowl zondag zijn bekend als een van de beste dagen om te kopen met korting-Tv, kunt u altijd de vangst van een dag of twee tussen die net zo goed (zo niet beter) gaat dan de “grootste” verkoop dagen van het jaar.

Dat is bijvoorbeeld het geval bij Best Buy, waar u kunt pick-up een 65-inch TCL 6-Serie QLED – een van de beste Tv ‘ s van vorig jaar – voor slechts $594.99. Toen het gelanceerd werd in het midden van vorig jaar van de 6-Serie QLED u zou kosten $899 en nu, dankzij deze deal, het is $300 uit wanneer u de code gebruikt TCLDOLBY15 bij het afrekenen.

Wat maakt de 6-Serie zo speciaal? Het is een van de weinige Tv ‘ s in zijn prijsklasse die gebruik maakt van de volledige array-verlichting met een groot aantal van contrast control zones (TL;DR het uitstekende contrast). Op de top van dat, het is de eerste TV in de 6-Serie line-up voor het gebruik van Quantum Dots voor een betere kleurverzadiging en de nieuwe AIPQ processor voor het opschalen van – die beide werken prima.

Laatste maar niet de minste, de TV maakt gebruik van Roku TV, die wij liefhebben. Hoewel Roku ‘ s interface is een beetje basic, het ondersteunt bijna alle belangrijke dienst voor streaming en niet met één druk op de service / type inhoud dan de andere, waardoor je echt universal search resultaten. Het heeft nu een advertentie op het homescreen dat we niet de liefde, maar voor de rest is vrij veel advertentie-vrij.

Alles is gezegd, als u wilt dat een groot 65-inch 4K-TV in de $600, dit is de één te gaan.