Wat is AWS Direct Connect?

Stel je voor een farmaceutisch bedrijf, dat heeft bestaande data opgeslagen op servers in een back-office omgeving. Het is nodig dat de gegevens toegankelijk en beschikbaar, maar er is geen noodzaak om toegang te krijgen tot het routinematig voor gebruik in web of via mobiele apps op de lokale on-premise faciliteit. Door het gebruik van AWS Direct Connect, de data is nog steeds een deel van de totale cloud computing omgeving, maar niet afhankelijk is van de openbare internet-bandbreedte, betrouwbaarheid of veiligheid nodig heeft.
Interessant is, is een ander voordeel heeft te maken met de schaal voor HET beheer van de infrastructuur. Terwijl u misschien vast datacenter locaties of back-office servers, kunt u nog steeds het aanpassen van de bandbreedte voor het Direct Aansluiten van 1 Gbps tot 10 Gpbs, en je kunt nog steeds configureren van de infrastructuur om te voldoen aan de veranderende behoeften van je apps en data. U kunt er meer toevoegen virtuele interfaces, voorzieningen AWS middelen en het nemen van beslissingen over de oude gegevens of data-at-rest om de beschikbaarheid te verbeteren of doorvoer als de bedrijfsbehoeften veranderen. Kortom, u nog steeds profiteren van een cloud computing-infrastructuur en de beslissingen die je kunt maken over het schalen van de service omhoog of omlaag.