Wat zal er gebeuren wanneer 5G werkt in vrachtwagens, zoals de 2020-Nissan Titan?

En snelheid is verbeterd met 4G LTE-toegang, soms uitgevoerd op 20Mbps in sommige gebieden of zelfs sneller. Een zwervende, bewegende hotpot is een slimme innovatie die ons leiden naar meer verbonden diensten.
De droom van de connected car is wat traag van de grond. De infrastructuur om ons heen niet heeft geïnstalleerd sensoren en toegangspunten snel genoeg, tenzij je het geluk hebt te leven in Las Vegas. Stoplichten, stop-borden, slagbomen, – ze zijn allemaal net zo losgekoppeld, zoals ze werden 30-40 jaar geleden in de meeste gebieden.

Nissan Titan
(Image credit: Nissan)

In de tussentijd, auto ‘ s worden steeds meer verbonden, alleen niet met elkaar. Bijna elke nieuwe merk en het model van deze dagen bieden een vorm van connectiviteit, vooral voor entertainment doeleinden (aka, het bekijken van films op lange reizen).
Het is slim genoeg om dat ik nieuwsgierig was naar de huidige status van deze verbinding, hoe snel loopt, en als het betrouwbaar genoeg voor het komende tijdperk van meer connectiviteit (en 5G-service).
Gemakkelijk streaming
Ik schoot de hotspot in 2020 Nissan Titan onlangs, net om uit te vinden. In een afgelegen gebied, het behoud van een beetje gebruik op mijn eigen smartphone en geparkeerd aan de kant van de weg, ik aangesloten met behulp van een Apple iPad en gaf er een aan een passagier op de achterbank.
In moderne voertuigen, 4G LTE-service is gebruikelijk – op de Titan, kunt u verwachten om verbinding te maken met snelheden snel genoeg om een film te bekijken op Netflix. De hotspot is gemakkelijk te vinden op het hoofdscherm, en voor degenen van ons die de gashendel ons gebruik om te zorgen dat we niet voor die meerprijs, kan het een geweldige meegenomen op een lange reis of tijdens het wachten in de Trader Joe ‘ s parkeerplaats. Nissan Titan
(Image credit: Nissan)Nissan vereist dat u inloggen op een portaal in uw browser aan de slag, en de kosten zijn vrij redelijk, althans in vergelijking met thuis Internet service in sommige gebieden. U betaalt € 20 (ongeveer € 15, AU$30 per maand voor 1GB van toegang; voor 5 gb bandbreedte per maand, het is $60 (ongeveer € 45, AU$85 per maand.
Het grote voordeel hier is dat je geen behoefte aan een telefoon in de truck, of een hotspot van uw eigen. Je hoeft niet te ‘voorzien’ service met uw eigen gadget, dus altijd beschikbaar voor wie er gebeurt om te beklimmen in de truck.
In mijn tests, de service is betrouwbaar en snel, zelfs als ik aan het rijden was in de stad. Er zijn geen problemen met de Wifi niet werkt omdat u zich in een gebouw bevindt of omdat er te veel mensen zijn ingelogd. Sterk en stabiel
Een ding dat ik heb opgemerkt over 4G LTE-service in auto ‘ s – het is betrouwbaar genoeg dat we niet ervaren geen stotteren of pauzeert. Misschien is de Titan fungeert als een grote antenne (mijn gok is dat de antenne is ingebouwd in het dak, maar deze is niet openbaar worden gemaakt, voor zover ik kan vertellen).
Dat is bemoedigend, omdat ik weet wat er komen gaat.
Nissan Titan
(Image credit: Nissan)5G service betrouwbaarder, sneller, vaker en minder gevoelig zijn voor storing. Op een dag, 5G sensoren en access points geïnstalleerd zal worden op de wegen, op de uitwegen, op bruggen en in andere auto ‘ s – de vorming van een enorme 5G netwerk infrastructuur. Het feit dat de doorvoer 4G LTE is consistent is een goed teken dat de auto ‘ s zullen in staat zijn om te gaan met deze volgende stap.
Wanneer zal het gebeuren? Mijn educated guess is dat het zal eerder vroeger dan later. 5G is het maken van nieuws, en het gaat waarschijnlijk om de uitrol van snel in 2020, zodat autofabrikanten zal waarschijnlijk op stap met nieuwe diensten. Het is ook hier te blijven – het is een kans voor gemeenten om te gaan met een netwerk standaard weten ze niet worden vervangen of vervangen op elk moment snel. Wij hopen.
Nissan Titan
(Image credit: Nissan)Op De Weg is TechRadar de regelmatige blik op de futuristische technologie in vandaag de heetste auto ‘ s. John Brandon, een journalist die schrijft over auto ‘ s voor 12 jaar, zet een nieuwe auto en met de cutting-edge tech door de gangen per week. Voor één doel: het vinden van die nieuwe technologieën zullen ons leiden naar een volledig zelf-rijdende auto ‘ s.