AirPods Aanbiedingen: sla groot in goedkope Apple koptelefoon verkoop

Apple AirPods Pro
Apple – AirPods Pro – Wit
Toon Meer Aanbiedingen
Apple AirPods voor het eerst werden ontketend in 2016, maar sindsdien hebben we een tweede iteratie komt in 2019 (de AirPods deals hieronder bieden allen 2019 versie). Met hun bekende tik op gebaren en uiteraard sublieme integratie met Apple ‘ s aanbod van producten, AirPods hebben genomen van de wereld door de storm in de vier jaar van het bestaan.
Je hebt twee opties – de goedkopere AirPods deal met een standaard laden geval, of de iets duurdere AirPods met een draadloos opladen geval. U vindt de voormalige te koop voor slechts £128 Laptops Directe deze week, maar als je kunt zwenken £158.99 verkoopprijs op de draadloze variant u profiteert van het gemak beloningen vrijwel direct.

Vandaag de dag is het beste AirPods aanbiedingen

Apple AirPods met het opladen van geval | £159 £128 Laptops Direct
De standaard van de tweede generatie van Apple Airpods zijn nog steeds te koop bij Laptops Direct voor slechts € 128. We zagen slechts beschikbaar voor £3 minder dan deze prijs over Black Friday dus als je het gemist over de aanbiedingen van het seizoen, het is nooit te laat om te tas een koopje.
Bekijk De Deal
Apple AirPods Pro

Apple AirPods Draadloze…