Apple Horloge aanbiedingen raken zo laag als £195 in goedkope smartwatch verkoop

Deze goedkope Apple Horloge aanbiedingen zijn blijven goed in januari nu, dus als je gemist op smartwatch verkoop aan het einde van vorig jaar is er nog tijd om de tas een korting op Apple ‘ s luxe pols stuk. Vindt u het Apple-Horloge 3 komt in de goedkoopste deze week, instelling u terug slechts £195 in de huidige smartwatch verkoop, maar je kunt het ook opslaan £20 en pick-up de nieuwste Apple-Horloge 5 voor slechts £379.

Als u op zoek bent naar een goedkope smartwatch voor meldingen, muziek, en een aantal algemene fitness kan bijhouden, kunt u misschien beter voor de £200 Apple-Horloge 3 dan de vaak £500 Apple Horloge 5, bijvoorbeeld. Hoewel deze week, met prijzen zitten onder de £380 voor het nieuwste model, kunt u mogelijk splash op future-proofing uw aankoop. Dat gezegd hebbende, er is niet al te veel zorgen te maken over wanneer het gaat om uw goedkope Apple Horloge ter ondersteuning van toekomstige updates op alle Apple Horloges vermeld blijven ondersteunen de nieuwste versie van WatchOS.

De beste Apple Horloge aanbiedingen zitten op de derde, vierde of vijfde reeks’ nu, elk met een incrementele stap omhoog van de laatste en een paar nieuwe functies. Het is belangrijk om te inventariseren welke van deze functies het meest geschikt is voor uw Apple Horloge moet worden, maar – zoals je kunt vaak te redden van een prop van contant geld door het achterwege laten van bepaalde opties die je niet echt gebruikt.

We hebben eerst zag sommige van deze kortingen tijdens de Kerst, maar hij blijft een uitstekende waarde hier in 2020. Dus, als je het gevoel gemotiveerd om uw fitness spel, of je gemist in de vakantie verkoop periode, deze Apple-Horloge aanbiedingen zijn bepaalde om fleuren uw januari.

Niet in de UK? Scroll naar beneden om te vinden de beste prijs in uw regio.

De beste goedkope Apple Horloge aanbiedingen

Apple-Horloge-Serie 3 – 38mm | £195 bij BT
De Series 3 is de goedkoopste Apple Horloge gaan in deze selectie, komt op slechts € 195 (dat is een paar kilo besparingen) deze week. Ondanks zijn lage prijs, je bent nog steeds een mooi zichtbaar OLED-touchscreen met water weerstand, en al de nieten Apple Horloge ervaringen die je zou verwachten. Plus, het is nog steeds volledig compatibel met WatchOS 6.1.
Bekijk De Deal

Apple Watch 5 – 40mm| £379 bij Currys
De nieuwste Apple-Horloge biedt een uniek altijd-op-display die het scheidt de meeste van de eerdere modellen, evenals een 18-uur batterij leven en een nieuwe hart-en controle functies. Je bespaart 20 pond bij Currys deze week, als goed.
Bekijk De Deal

Apple Horloge 4 – 40mm | GPS + Gsm | £499 £399.93 bij Amazon
Dankzij de lancering van de Apple Horloge 5, serie 4 prijzen zijn gedaald – het maken van deze modellen zeer verleidelijk inderdaad. Het Apple-Horloge 4 heeft een groter display dan de Apple-Horloge 3 en beschikt over een verbeterde ECG-monitor. Het grote voordeel van deze deal in de series 5 deal bovenstaande is dat deze 40mm model is mobiel.
Bekijk De Deal

Het Apple-Horloge biedt iPhone-gebruikers een ongeëvenaarde smartwatch ervaring. Met de volledige integratie van een enorm aantal apps, services en functies van de iPhone voor om je pols, de luxe smartwatch biedt fitness kan bijhouden, gemakkelijk meldingen (met tekst en call-handling), Apple Betalen, en muziek functies, zoals een hele reeks van uitbreiding van functies op nieuwere modellen.

Als u op zoek bent naar meer grote besparingen – bekijk ons volledig assortiment van Apple Horloge 4 prijzen beschikbaar nu. Als u op zoek bent om uw Apple ecosysteem nog meer, waarom niet check deze fantastische AirPods aanbiedingen, of misschien splash op een nieuwe iPhone-deal voor 2020.