Bespaar flink met Beats Studio 3 aanbiedingen: goedkope noise-cancelling hoofdtelefoons voor minder

Toon Meer Aanbiedingen
Beats Studio 3 | 9 9 bij Best Buy
Beats Studio 3 hoofdtelefoons zijn de direct herkenbare over-ear koptelefoon die Apple hebben ingezet hun naam op met de W1-chip. Draadloos en noise cancelling, je krijgt een aantal fantastische functies in deze Beats Studio 3 verkoop en tegen een goede prijs, ook.
Bekijk De Deal
Deze Beats Studio 3 gaat bieden fantastische prijzen op een uitstekende noise-cancelling hoofdtelefoons in de VS en de UK nu. Dat betekent dat u kunt opslaan 0 / £100 op de Apple in-ear koptelefoon we hebben allemaal kennen en liefhebben. De huidige aanbiedingen, komen uit Best Buy en Currys, waar u kunt pick-up een goedkope noise cancelling-hoofdtelefoon deal voor slechts 9 / £199.
De razend populaire hoofdtelefoons waren een touch goedkoper dan de hiervoor genoemde vakantie verkoop, maar de prijzen al snel terug naar hun normale 9 / £299 plekken wanneer de januari-verkoop liep droog. Dit nieuwe verkoop betekent dat als u hebt gemist op deze goedkope prijs tags over Black Friday en Kerst is er nog tijd om te pick-up een noise-cancelling hoofdtelefoon deal voor minder.

Vandaag de dag is het beste Beats Studio 3 aanbiedingen in de VS

iPhone-gebruikers kunnen in het bijzonder vreugde in dit specifieke Beats Studio 3 deal, de W1-chip aanwezig in de koptelefoon biedt een ongeëvenaarde integratie met de iPhone – van eenvoudig koppelen aan een uitstekende draadloze bereik. Op de top van hun gemak, Beats Studio 3 hoofdtelefoons bieden ook een goed erkend comfort fit en 22 uur levensduur van de batterij en adaptive noise cancelling te sluiten van de wereld om je heen.

Vandaag de dag is het beste Beats Studio 3 deals in het verenigd koninkrijk

U vindt er de beste Beats Studio 3 gaat over de hele VS en het VK, met Best Buy leidt de heffing in de VS en Currys vast te houden aan zijn uitstekende kortingen in het verenigd koninkrijk.

Check voor meer Beats headphone aanbiedingen hier op TechRadar, of als je in bent voor een beetje meer inkopen die u zou willen om te controleren onze top picks van de beste noise-cancelling hoofdtelefoon prijzen gaan.