E3 2020: wat te verwachten van het jaar de grootste gaming expo

Square Enix
Een sappige lekkernij ik hoorde vorig jaar was dat Sony de belangrijkste reden voor het overslaan van E3 was onenigheid/spanning/conflict met de ESA, die is waarschijnlijk de belangrijkste factor hier ook.13 januari 2020
Er is weinig bevestigd voor de beursvloer dit jaar, maar we hebben elkaar gebracht, de mededelingen die de grootste namen in het spel hebben gemaakt, en wat u kunt verwachten op de E3 2020.
Ok, maar wat is precies de E3?
De E3 staat voor ‘Electronic Entertainment Expo, en het is uitgevoerd in een of andere vorm sinds 1995. Gehost door de Entertainment Software Association, E3 is een drie-daagse conventie te vieren en te laten zien hoe alle dingen gaming, meestal om bekendheid te geven aan aankomende games en consoles – met een oppervlakkige kennis van de paneldiscussies en keynotes naast de opwinding van de beursvloer. E3 2020 zal de 26e keer het evenement heeft plaatsgevonden.
Terwijl traditioneel alleen een industrie-only event, de ESA is bereid om meer leden van het publiek op het evenement, en is het verhogen van het aantal beschikbare openbare tickets uit 15.000 (in 2019) naar 25.000. Er is ook gepraat wordt over een extra dag exclusief voor leden uit de industrie, zo veel mogelijk te beperken en wordt in wachtrij keer, maar dat is nog niet bevestigd.
e3 2019
(Image credit: Martin Garcia/ESPAT Media/Getty)E3 data: wanneer is de expo?
De E3 expo land elk jaar in juni, en zal nog dit jaar worden uitgevoerd van 9 juni (dinsdag) om 11 juni (donderdag) in het Los Angeles Convention Center (E3 is sinds 2009). Het begint op een dinsdag, maar in het weekend van te voren ziet de grote console-makers en uitgevers hosting hun eigen persconferenties waar de meerderheid van de aankondigingen zal plaatsvinden.

(Image credit: Sony)Sony op de E3 2020 – of niet?
Sony niet op E3 2019, en het niet doen in 2020 van beide. De makers van de PS5 lijken tevreden te presenteren hun waren aan andere evenementen gedurende het jaar zoals de slappe logo onthullen op de CES in 2020 – in plaats van te concurreren voor de aandacht op een evenement ook hosting Xbox en Nintendo.

Ubisoft

Xbox op de E3 2020

We verwachten een aantal nieuwe spel aankondigingen – met name exclusives, die worden agressief hof voor de Xbox-merk – en mogelijk meer van derde-party studio ‘ s ingesteld op grond van de Xbox paraplu groothandel. Waarschijnlijk krijgen we meer gameplay beelden van de aankomende Halo Oneindige, en meer informatie over de multiplayer en het verhaal, al een speelbare demo (helaas) een beetje verder uit.
Wat van Nintendo? Het Huis van Mario zal springen en chortling in E3 als gewoonlijk, maar het is onduidelijk of er nieuwe hardware getoond uit. Er is chatter rond een Nintendo Switch Pro voor een tijdje nu, en E3 zou een verstandige tijd te laten zien – vooral zonder Sony rekenen op een grote belangstelling.
Bethesda heeft altijd een fatsoenlijke tonen, en zal waarschijnlijk verder met de zondag (7 juni) druk op de conferentie, maar wat zal het resultaat van de post-Doom Eeuwige is iedereen een raadsel. De sci-fi RPG Starfield? Elder Scrolls VI? Gegeven noch werden getoond uit het afgelopen jaar, ofwel zou geweldig zijn rond deze tijd – beide zijn, als we ongelooflijk veel geluk.

(Image credit: de Toekomst)

Nintendo op de E3 2020


In termen van de aankomende games, er zijn een heleboel titels met vage 2020 release data, dus het is heel goed mogelijk dat we meer zien van de beelden, trailers, aankondigingen, of de release data voor de wil van Ubisoft ‘ s Goden en Monsters, Kleine Nachtmerries 2, No More Heroes III, Bayonetta 3, Super Meat Boy voor Eeuwig, Everwild, en Holle Ridder: Silksong (die releases, de dag na de E3, juni 12).
Bethesda

Met Google Stadions aangekondigd vlak voor de E3 van vorig jaar – nu beschikbaar om te spelen, we kunnen goed zien dat een grotere aanwezigheid van Google rond deze tijd. Misschien wat meer games afgezien van Lot 2 te spelen?
(Image credit: Ubisoft)

E3 2020 games: wat te zien?

Zelfs zonder Sony te zien, er was nog genoeg te doen om in 2019 een geweldig jaar voor de E3. Hadden We die prachtige Keanu Reeves uiterlijk, en het nieuws dat hij verscheen in Cyberpunk 2077, nieuwe specs voor de Xbox-Serie X, en dat briljante BOTW 2 teaser. Ook kregen We een volledige onthulling van Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling en updates over Apex Legends Season 2 van EA, en de aankondiging van Dark Souls dev Van Software en het Spel van de Troon‘s George R R Martin waren samen op de aankomende wedstrijd Elden Ring.
E3 2020 kan nog wel een paar maanden weg, maar de chatter om dit jaar de grootste gaming-show is nu al te beginnen. Met de Sony beslissen om een eend uit de show voor het tweede jaar op rij en twee next-gen consoles ingesteld om te starten niet lang na, er is genoeg van het wijzigen van een voet – en E3 is in het hart van het.
Namco Bandai
Hun persconferentie op de zondag afgelopen jaar met 7 juni een waarschijnlijke datum is rond deze tijd.
CD Projekt Red

E3 2019: wat ging vorig jaar?

Take-Two Interactive/2K Games
Het is duidelijk een andere strategie om de PS4 console, die had zijn ontwerp officieel onthuld op de E3 terug in 2013. Kotaku nieuws-editor Jason Schreier heeft gesuggereerd Sony doet dit als gevolg van onenigheid met de ESA, maar voor welke reden dan ook, PlayStation niet hebben van een aanwezigheid – buiten third-party devs en uitgevers werken aan PS4 en PS5 games.
Waarom is de E3 2020 zo belangrijk? Als een plaats waar de wil van Microsoft en Nintendo – beiden wordt, in aanwezigheid van dit jaar – hebben de neiging om aan te kondigen nieuwe hardware en titels, naast talloze third-party uitgevers blijkt uit hun waren aan de fans, de spelers en de media verzameld voor het evenement, E3 heeft de neiging om vast te houden een aantal grote aankondigingen op die vorm geven aan het gesprek rond het jaar spelletjes voor vele maanden na.
Nintendo

Afbeelding 5 van 15

Ook kregen We de eerste trailer voor de Zelda BOTW vervolg op de E3 van vorig jaar, dus we hopen op meer van een formele onthulling, misschien met een titel en een idee van wanneer de game staat gepland voor release. Metroid Prime 4, te, kreeg alleen de kortste van teasers van vorig jaar, dus een beter begrip van wat het spel er daadwerkelijk uit zal zien, en wanneer wij komen om te dragen Samus’ pak weer, zou worden gewaardeerd.

Het Sterven Licht 2

Afbeelding 15 van 15

Hier een slideshow van de 15 beste E3 2019 games, en de volledige lijst van alles dat werd aangekondigd onder dat:

Wolfenstein: Cyberpilot


Square Enix had een van de betere op gebeurtenissen die we nog niet te zien op de E3 2019, verpakking in een ton van nieuwe informatie op Marvel ‘ s the Avengers, Final Fantasy VII Remake en de geremasterde versie van Final Fantasy 8.

 • Halo Oneindig (release venster, komt naar Xbox Project Scarlett)
 • Versnellingen 5
 • Blair Witch
 • Lego Star Wars: The Skywalker Saga (Xbox en Een PC)
 • Bleeding Edge
 • Battletoads
 • Age of Empire II: Definitieve Edition (PC)
 • Wasteland 3
 • Microsoft Flight Simulator (PC, Xbox Een later)
 • Minecraft Kerkers
 • Spiritfarer (komt naar de Xbox-Game Pass)
 • 12 Minuten (Xbox en Een PC)
 • Forza Horizon 4: Lego Snelheid Champions Uitbreiding
 • Crossfire X
 • Versnellingen Pop!

Maak je echter geen zorgen – Xbox zal er nog steeds zijn. Phil Spencer was er snel bij om de fans gerust te stellen dat ze niet zou nemen dezelfde route als Sony, en u kunt verwachten om veel te zien van de Xbox-Serie X op het evenement. Het is waarschijnlijk zullen we meer informatie krijgen over deze geruchten broer of zus consoles, Lockhart en Anaconda, eventueel aanbieden van goedkopere of disc-minder alternatieven om de hoofdlijnen van het aanbod. (Ze zullen waarschijnlijk de naam iets saai, dat wel.)
Sega
Buiten de grote drie, er zal genoeg te houden die op de beursvloer, in de keynotes, of het meekijken op afstand bezet.
Microsoft

 • Contra Schurk Corps (Xbox Een PS4, PC en Schakelaar)
 • Contra-Jarig Bestaan Collectie

Verschillende

 • Deathloop (Platforms onbekend) (Aanhangwagen)
 • Doom Eeuwige (Xbox Één PlayStation 4, PC en Nintendo Schakelaar)
 • The Elder Scrolls: Messen (debuut op de Nintendo Schakelaar; iOS, Android updates)
 • Fallout 76: Nucleaire Winter (Een Xbox, PlayStation 4 en PC sneak peek)
 • Ghostwire: Tokyo (Platforms onbekend)
 • Wolfenstein: Youngblood (PS4, Xbox en Een PC)
 • Wolfenstein: Cyberpilot (VR)
 • Commander Keen (iOS en Android)

Electronic Arts en EA Sports

 • Final Fantasy 7 Remake (PS4)
 • Final Fantasy Crystal Chronicles (PS4, Nintendo Schakelaar en mobiel)
 • Final Fantasy 8 Geremasterde
 • Final Fantasy 14: Shadowbringers (PC)
 • Circuit Superstars (Square Enix Collectieve, ontwikkelaar Oorspronkelijke Vuur)
 • Oorlog van de Visioenen: Final Fantasy Dappere Exvius
 • Romancing Saga 3
 • Scarlett Genade
 • Dragon Quest Bouwers 2
 • De Laatste Overblijfsel Remastered (komt naar Nintendo Schakelaar)
 • Proeven van Mana: Verzameling van Mana (komen te Schakelen)

het was niet allemaal goed nieuws, hoewel, met Animal Crossing: Horizon krijgen vertraagd en is dit de langverwachte Dragon Age 4 niet zo veel als een vermelding. Ubisoft ook niet pronken met een nieuwe Splinter Cell-game (watjes!) of zijn veel vertraagde Voorbij Goed en Kwaad 2 – hoewel het deed in de tijd voor Just Dance 2020, en de aankondiging van de trailer van Goden en Monsters.

 • Ghost Recon Breekpunt (Een Xbox, PlayStation 4 en PC)
 • De Divisie 2 (Een Xbox, PlayStation 4 en PC)
 • Voor de Eer (Een Xbox, PlayStation 4 en PC)
 • Kijk Honden Legioen (Een Xbox, PlayStation 4, PC, Stadions) (spel beschikbaar)
 • Assassin ‘ s Creed Odyssey (update)
 • Roller Kampioenen (PC download nu beschikbaar, andere platforms onbekend)
 • Goden & Monsters (Een Xbox,PlayStation 4, PC, Stadions en Schakelaar)

Konami

 • Panzer Dragoon: Remake (Nintendo Schakelaar)
 • Phantasy Star Online 2 (Xbox Één)
 • SEGA Genesis mini console komende September 2019 met mini-games zoals Mega Man:De Sluwe Oorlogen, Regenworm Jim, Sonic the Hedgehog 1 & 2, Ecco the Dolphin en 35 meer klassieke games.

Wij verwachten dat Super Smash Bros Ultieme blijven domineren Nintendo ‘ s druk op kanalen, eventueel met informatie over de nieuwe DLC strijders te komen van de lijn.

 • Verhalen van Ontstaan
 • Dragonball Z: Kakarot
 • Code Ader
 • De Donkere Foto ‘ s Bloemlezing: Man van Medan
 • RAD

We zullen geen twijfel over mogelijk dat sommige nieuwe aankondigingen te worden – maar u ziet een volledige lijst van degenen die we in onze beste aankomende games guide.

 • Elden Ring (via FromSoftware)
 • Het sterven Licht 2 (van Techland)
 • Weg naar het Bos (Team 17)
 • Dauntless (komt naar Nintendo Schakelen via Phoenix Labs)
 • De Dark Crystal: de Leeftijd van de Weerstand Tactiek (En Masse Entertainment)
 • Dode door Daglicht (komt naar Nintendo Schakelen via Koch Media)
 • Nieuwe Super Lucky ‘ s Tale (komt naar Nintendo Switch via een Speelse Corp.)
 • Rijk van de Zonde (Johannes Romero multi-console game)
 • Yooka-Laylee en het Onmogelijk Hol (Playtonic)
 • Sakuna: Van de Rijst en de Ruïne (via Edelweiss en XSEED Games)