Garmin Forerunner 935 multi-sport horloge is bijna de helft uit bij Rebel Sport

Of je nu houdt van hardlopen, fietsen of wandelen, dit triathlon-klaar smartwatch is vol tot de nok toe met sensoren. U kunt uw fiets smart licht aan het apparaat, houd in de gaten hoe hoog je nu klimt dankzij de ingebouwde barometrische hoogtemeter en het beste gedeelte, het heeft een batterij, die laatste dagen, niet uren.
Niemand doet geavanceerde fitness-wearables, zoals Garmin. Het bedrijf Forerunner serie van multi-sports horloges zijn enkele van de beste GPS-enabled wearables geld kunt kopen, en de inmiddels twee jaar oude Voorloper 935 is geen uitzondering. Functioneel en stijlvol, zult u in staat om meer te doen dan alleen het bijhouden van uw stap graaf. Met de Garmin Connect-app kunt u uw slaappatroon, stappen, hartslag en zelfs stress! Het geeft je ook de mogelijkheid om te downloaden van verschillende horloge gezichten, zodat u kunt het combineren van tijd tot tijd, hoewel de interface op de Forerunner 935 voelt een beetje rudimentair en gedateerd nu. Ondanks dat het een van de beste GPS-metgezellen die u kunt krijgen om uw fitness-regime.
Hoewel het een grote investering voor een fitness fanaat, ironman, wannabe ironman of iemand die gewoon graag profiteren van de geweldige inzichten dit horloge kan brengen, het is vrij duur, met een ADVIESPRIJS van AU$699. Echter, dit is een geweldige kans om op te slaan sommige dosh, met Rebel Sport aanbieden van een AU$300, – korting op deze uitstekend draagbaar. Wees er snel bij, hoewel, als voorraad kunnen worden beperkt en afbramen de Forerunner 935 voor onder AU$400 is, eerlijk gezegd, een beetje een koopje! Garmin Forerunner 935 GPS | AU9 (was AU9; opslaan AU0)
Uitgevoerd in januari als het een wedstrijd, je gaat naar een horloge dat past bij uw tempo. We kunnen geen betere optie dan de Garmin Forerunner 935. Deze slanke horloge biedt u een ongelooflijke hoeveelheid inzicht in uw fitness-regime en meer, met een levensduur van de batterij dat omhoog met u kan houden. Momenteel te koop voor slechts AU9 bij Rebel, bespaart u een enorme AU0! Bekijk De Deal