LG TV 2020 line-up: hier is elke LG TV zie je later dit jaar


Beschikbare scherm grootte: 65 cm en 75 cm
Met het feit dat er zo veel verschillende modellen te nemen, hoewel, we dachten dat we de lay-out van de hele 2019 line-up aangekondigd zo ver, uit de high-end Oled ‘s aan de nieuw aangekondigde 8K NanoCell Tv’ s, in een, weliswaar lang stuk.
Het is vermeldenswaard dat de specs zou kunnen veranderen tegen de tijd dat deze Tv ‘ s bereiken de winkelrekken later dit jaar, maar voor het grootste deel wat je hieronder zult zien zijn de definitieve specificaties en functies in het uiteindelijke product.
Wat is nieuw met LG Tv ‘ s in 2020? Net als vorig jaar, de grootste upgrades zijn de processoren – de nieuwe Alpha 9 Gen. 3 AI en Alpha 9 Gen. 3 8K AI. De voormalige maakt gebruik van een vier-stap-upscaling algoritme terwijl de laatste maakt gebruik van een zes-stappen proces te verminderen ruis en verbeteren van het beeld.
Buiten de nieuwe processor en extra 8K modellen, de LG 2020 line-up is de eerste keer dat we een nieuwe 48-inch OLED-scherm grootte voor de C-Serie. LG heeft nog niet bekendgemaakt hoeveel de nieuwe 48-inch OLED zal kosten, maar gezien het feit dat vorig jaar de 55-inch C9 OLED is gewoon te zweven boven de $1.000 mark, kan dit het eerste jaar zien we een sub-1.000 dollar OLED-bij de lancering.
Aan de software-kant van de dingen, WebOS zal worden aan een aantal tweaks die het zal maken om naar de inhoud sneller en gemakkelijker als Sport Alert dat kunt u bijhouden wanneer uw favoriete team speelt, krijg live updates van de games en laat je naar die spel wanneer het aankomt op als het beschikbaar is.
Tenslotte, op zijn minst een paar LG OLED-Tv ‘ s zijn in staat om gebruik te maken van Dolby Visie IQ, een nieuwe technologie die gebruik maakt van een ingebouwde licht sensor op de TV en Dolby Visie dynamische metadata voor het optimaliseren van de kwaliteit van de foto voor de hoeveelheid licht in de kamer.
LG 2020 OLED-Tv ‘ s
(Image credit: LG)LG BX Series OLED
Modelnummer: LG 55OLEDBX, 65OLEDBX, 77OLEDBX
De meest betaalbare LG OLED is degene die, helaas, komt uit de nieuwste. Het is de LG OLED-BX en het zal waarschijnlijk beschikbaar zijn in drie maten (55-inch en 65-inch en een 77-inch) in tussen Mei en augustus van 2020. Als het goedkoopste lid van de OLED-familie, de BX zal gebruik maken van de iets minder krachtige Alpha A7 Gen. 3-Processor in plaats van de A9 dat betekent dat het niet profiteren van AI-upscaling, een vrij essentieel onderdeel als je denkt over het kopen van een 77-inch OLED-TV van dit jaar.
(Image credit: LG)LG CX-Serie OLED
Modelnummer: LG 48OLEDCX, 55OLEDCX, 65OLEDCX, 77OLEDCX
Een stap boven de entry-level BX-serie is de 2020-CX OLED, een opvolger van de vorig jaar bekroonde LG C9 one touch OLED-scherm, en de eerste OLED-TV in de lineup gebruik van de Alpha 9 Gen. 3-Processor. Zoals we al eerder, dit is de eerste keer dat LG is het aanbieden van een 48-inch versie van de TV, dus als je wilde een iets kleinere OLED voor uw slaapkamer, de nieuwe CX-OLED is een te verheugen. Het ligt op een unibody staan of kunnen aan de wand worden gemonteerd.

(Image credit: LG)LG GX ‘Gallery’ – Serie OLED
Modelnummer: LG 55OLEDGX, LG 65OLEDGX, LG 77OLEDGX
Dus, kleine verandering in de line-up van dit jaar – er is geen E-Serie OLED in 2020. In plaats van wat we krijgen is de nieuwe GX ‘Gallery’ – Serie OLED-scherm, dat wordt op de muur en de poorten is gelegen aan de achterzijde. Het is een vergelijkbaar ontwerp tot en met de W-Serie ‘Achtergrond’ ontwerp je misschien hebt gezien in de afgelopen jaren, maar door de integratie van de havens rechts naar de TV in plaats van een aangesloten soundbar, bent u in staat aan te haken op de TV up-to-welke sound systeem u wilt. Het is ook vermeldenswaard dat dit de eerste TV in het assortiment te ondersteunen ATSC 3.0.
(Image credit: LG)LG WX ‘Achtergrond’ – Serie OLED
Model Nummer: LG 65OLEDWX
Dat gezegd hebbende, je ziet nog wel een nieuw model van de LG WX ‘Achtergrond’ – Serie in 2020, later dit jaar in een 65-inch scherm. Net als voorafgaande jaren, het zal nog steeds gebruik van een aangesloten Dolby Atmos soundbar als een hub voor inputs en outputs en het moet worden gemonteerd. Als je wilt dat iets groter is dan 65-inch LG zegt dat de 77-inch versie van de W9 OLED beschikbaar zal zijn dit jaar. Het ondersteunt ook ATSC 3.0.

(Image credit: LG)LG Handtekening ZX 8K OLED
Model Nummer: LG 77OLEDZX, LG 88OLEDZX
De voorlaatste OLED dit jaar is de LG Handtekening ZX – LG ‘ s alleen 8K OLED-TV. Omdat het 8K, het maakt gebruik van de high-end Alpha 9 Gen. 3 8K AI-chip met diep leren om een betere upscaling te vul al die pixels en hands-free spraakgestuurde bediening dankzij een ingebouwde microfoon die reageert op ‘Hi LG’. Het is makkelijk een van de beste Tv ‘ s zagen we op de CES in 2020 dit jaar, en we kunnen niet wachten om het uit te proberen in ons eigen huis later dit jaar.
(Image credit: LG)LG Handtekening RX ‘Oprolbaar’ OLED
Model Nummer: LG 65OLEDRX
OK, dus de Oprolbare OLED-TV miste zijn debuut in 2019, maar LG heeft al zei herhaaldelijk dat dit wordt het jaar dat u zult in staat zijn om de Oprolbare OLEDS met de nieuwe Alpha-A9 Processor in. Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat het komt slechts in een enkel scherm grootte – 65-inch – dat zou kunnen kosten omhoog van $60.000. Het zal ook niet worden ATSC 3.0-klaar, die kunnen worden een echte nadeel zodra stations uitzenden in 4K HDR. Toch, als je je helemaal geladen en wilt de coolste TV in de stad, de Oprolbare OLEDS past het wetsvoorstel.

LG 2020 Nano Cell Tv ‘ s

(Image credit: LG)

De goedkoopste TV zult u in staat om te kopen van de LG in 2020 is de UN6900/UN6970 – althans in de VS. Het verenigd koninkrijk en Australië zal voor hun eigen begroting, UHD Tv ‘ s met de meeste van dezelfde specs, maar het zijn er waarschijnlijk een aantal regionale variatie ook. In de VS verwachten dat deze Tv ‘ s gebruik van Actieve HDR, de basic versie van WebOS en een Quad-Core processor. Helaas hebben ze maar een native refresh rate van 60Hz en gebruik maken van een basic-IPS-paneel.
Het is niet een enorme stap omhoog van de UN6900 maar de UN7300 zal het toevoegen van smart-assistenten (Google, Alexa en Siri via AirPlay 2) als de Sport Waarschuwen door middel van WebOS. Er zijn helaas geen Dolby Visie ondersteuning op dit niveau en het paneel werkt bij een native 60Hz. Zowel deze specificaties te wijzigen met de volgende stap, gelukkig.
LG Nano97 Serie
LG Nano85 Serie
Beschikbare scherm grootte: 65 cm en 75 cm
Het gaat om een goed jaar voor LG TV fans. Het koreaanse elektronicabedrijf heeft een aantal grote stappen voorwaarts met de nieuwe Alpha 9 Gen. 3-Processor, en heeft aangekondigd een aantal nieuwe 8K modellen die luxe HD-inhoud op een prachtige 7680 × 4320 resolutie.

Een stap verder is de LG Nano97. Het is de eerste 8K TV in de Nano Cell line-up en maakt gebruik van de Alpha-A9 Gen. 3 8K AI-Processor. In tegenstelling tot de lagere-end Nano Cell Tv ‘ s, de Nano97 zal ook opnemen de ingebouwde microfoon en reageert op ‘Hi LG’.
(Image credit: LG)

Scherm afmetingen: 55 cm, 65 cm, 75 cm en 86 cm
De hoogste-end Nano Cell TV is de LG Nano99 – andere 8K LED-LCD-scherm en de beste in LG ‘ s 2020 line-up. Het komt slechts in twee maten, maar beiden maken gebruik van LG ‘ s Volledige Array Dimming Pro-technologie om nog beter zwart niveaus en contrast. We zijn aan het testen om te zien hoe veel van een verschil maakt, maar als je bang bent dat je burn-in en wil echt een 8K-LED-LCD, dit is waarschijnlijk het model te halen.
De hoogste-end Nano Cell TV is de LG Nano99 – andere 8K LED-LCD-scherm en de beste in LG ‘ s 2020 line-up. Het komt slechts in twee maten, maar beiden maken gebruik van LG ‘ s Volledige Array Dimming Pro-technologie om nog beter zwart niveaus en contrast. We zijn aan het testen om te zien hoe veel van een verschil maakt, maar als je bang bent dat je burn-in en wil echt een 8K-LED-LCD, dit is waarschijnlijk het model te halen.
LG Nano99 Serie

LG UHD 2020 TV line-up

Aan die einde, verwachten meer dan een dozijn nieuwe serie Tv ‘s van LG in 2020 met inbegrip van zes series van Oled’ s, vier Nano Cell-serie en drie UHD-TV-serie.
LG UN8500/8570 (US)
LG UN8500/8570 (US)
LG UN8500/8570 (US)
LG UN7300/UN7370 (US)

Andere 2020 TV gidsen