SD-kaart koopje alert: ontvang 50% korting op deze nieuwe waterdichte Manfrotto geheugenkaarten

Manfrotto Pro Ruige 64GB SD-kaart: 4.99 .50 op de Manfrotto
Deze nieuwe robuuste, waterdichte SD-kaarten zijn een echt koopje op hun 50% korting op de lancering prijs. Met zijn bliksemsnelle lees – /schrijfsnelheid van 280/250 MB/s en de mogelijkheid om bestand te zijn tegen maximaal 20kg van kracht, zij zijn een grote, toekomst-proof optie voor camera ‘ s met UHS-II slots.Bekijk De Deal
SD-kaarten kunnen soms voel je je een beetje koelbloedig met hun kwetsbaarheid en afkeer van water, maar dat is niet het geval met de Manfrotto ‘ s nieuwe Pro Rugged-assortiment. Ze zijn niet alleen sterk en waterdicht, deze nieuwe SD-kaarten zijn een indrukwekkende 50% korting tot het einde van januari.
Wat is er zo bijzonder aan de Pro Rugged-assortiment? Naast het feit dat 50% korting bij de lancering van de Manfrotto beweert dat ze de “sterkste geheugenkaarten rond”, met een ontwerp dat maakt ze drie keer sterker dan een standaard SD-kaart, en in staat om te weerstaan 20kg van de impact. Het goede nieuws voor iedereen die per ongeluk hun SD-kaart via een hot wash is dat de SD-en microSD-kaarten zijn blijkbaar ook waterdicht voor maximaal 72 uur.
Terwijl dat klinkt misschien verleidelijk, de Pro Ruige kaarten zijn waarschijnlijk overkill voor de point-and-shoot fotografie. Met de SD-kaart beheren van een leessnelheid van 280MB/s en de al even indrukwekkende schrijf snelheden van 250 mb/s, ze zijn heel erg speciaal voor die personen die het fotograferen 4K/6K video of liefhebbers van high-speed raw-snapping.
Dat gezegd hebbende, als je een camera ondersteunt UHS-II en zijn op zoek naar een toekomstbestendige kaart die je voor het laatst je een tijdje, de 50% korting op de deal maakt de Pro Ruige kaarten een echt koopje – de 64GB-versie is slechts $57.50, terwijl de 128-gb versie is $112.50. En terwijl Sony is hard SF-G zijn niet beschikbaar in de microSD-vorm, de SD-kaarten bieden een iets superieure snelheden naar de nieuwe Manfrotto Pro Ruige kaarten, met de mogelijkheid om de data te lezen op 300 mb/s en schrijven op een ongelooflijke 299MB/s.

Beide beweren vergelijkbare niveaus van de weerstand, met volledige waterdichtheid en de mogelijkheid om bestand te zijn tegen extreme temperaturen van -25°C tot 85°C. Sony maakt het extra claims over de harde lijn van de bocht-proofing, waarin staat dat ze 18 keer beter bestand tegen buigen dan de standaard kaarten.
De nieuwe Pro Rugged-lijn, die ook microSD en CompactFlash-kaarten, is de Manfrotto ‘ s debuut in de geheugenkaart wereld. Het italiaanse bedrijf is beter bekend voor accessoires zoals statieven, maar heeft besloten om zijn erfgoed op te nemen op een SD-kaarten van de wil van Sony en SanDisk.
Maar met hun 50% korting op de lancering prijs, Manfrotto Pro Ruige kaarten bieden een veel betere waarde nu, met hun Sony middelen kost ruim twee keer zo veel voor zowel de 64 gb en 128-gb versies. Als u behoefte aan een snelle kaart, die zal overleven zowel de wildernis en de wasmachine, zijn ze een geweldige kopen.
Natuurlijk, Manfrotto is niet het enige bedrijf dat zijn stevige, waterdichte SD-kaarten –Sony lanceerde haar stevige SF-G-kaarten in 2018.