The Haunting of Hill House seizoen 2: Bly Manor, release datum, en wat we weten

Eerst het slechte nieuws: er is geen The Haunting of Hill House seizoen 2, en waarschijnlijk zal het ook nooit worden. Maar niet getreurd, hier is het goede nieuws: dat is omdat er zullen worden The Haunting of Bly Manor. Serie schepper Mike Flanagan heeft bevestigd dat de verhalen van de bewoners van Hill House zijn voorbij, maar er is altijd meer koelen verblijfplaatsen voor nerveuze Netflix kijkers te verkennen.

De eerste serie, losjes gebaseerd op Shirley Jackson 1959 Gotische roman, was een hit in 2018, maar de tweede zal vervoeren naar de donkere, vreemde wereld van Henry James’ The Turn of The Screw. Natuurlijk, dat betekent dat we een goed idee van waar het verhaal heen zou al voor het begin van seizoen 2, maar die zal niet stoppen met ons verstoppen achter de bank wanneer het aankomt.