UFC 246 live stream: het horloge McGregor vs Cerrone overal dit weekend

Voor de meeste UFC fans, een UFC-246 live stream zal een grote één – de terugkeer van de beruchte (sommige kunnen zelfs zeggen Beruchte) Conor McGregor. Na een niet te stuiten periode, McGregor geconfronteerd met meerdere verliezen en een eventuele schande verlaten van de UFC. Maar nu is hij terug van ruim een jaar sinds zijn laatste optreden in de Octagon.

UFC-246 – waar en wanneer?

UFC 246 zal kick-off op zaterdag 18 januari bij de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Prelim dekking zal beginnen op ongeveer 8 pm ET, 5pm PT en voor degenen die in het verenigd koninkrijk, een vroege 1 UUR. Voor de belangrijkste kaart, is het tijd om af te stemmen dan 10 uur ET, 7pm PT en 3 UUR.

ESPN+ is uw plek om te kijken in de VS en we hebben meer details hieronder.

En met een geschiedenis als die van McGregor ‘s – UFC’ s snelste knock-out, de eerste vechter in het bezit van twee gelijktijdige riemen en een 21-4 record – hij nodig zou hebben een vrij grote naam aan zijn triomfantelijke terugkeer. Voer, Donald Cerrone.