Xbox-Serie X-en PS5 verwacht dat een deel van de flash-opslag en DRAM-markt dit jaar

De nieuwe Xbox-Serie X – en PlayStation 5 worden verwacht op het einde van 2020 en met de vermoedelijke upgrades naar het inwendige van elk systeem, ze verbruiken kan een behoorlijk deel van de markt voor Ssd ‘ s en afbeeldingen DRAM, TrendForce suggereert.
De Xbox Één familie en de PlayStation 4 komt met een bit GDDR5-VRAM en traditionele harde schijven. De PlayStation 5 en Xbox Series X wordt verwacht dat zij een aantal upgrades in dat opzicht, met een verschuiving naar Ssd ‘ s en GGDR6. Het VRAM is ook van mening te bereiken 16GB capaciteit, het dubbele van de 8GB GDDR5 gevonden op de originele modellen van de huidige generatie consoles. De Ssd ‘ s zijn in de tussentijd verwacht worden ten minste 512 GB of 1 tb capaciteit.