Cuphead wordt verspild in Super Smash Bros Ultimate als een miezerig Mii-Fighter

Cuphead, een van de beste indie-platformers van de afgelopen jaren, heeft verleend, de grote eer van het hebben van de jump-and-shoot held toetreding tot de strijd in Super Smash Bros Ultimate, de best verkopende fighting game van Nintendo en Namco Bandai. Echter, het is niet zo goed als het klinkt.

In een 35 minuten beek die door middel van nieuwe toevoegingen aan Smash Bros Ultieme, we gehoord over een nieuwe Uitdager Pack fighter – Byleth van Fire Emblem: Drie Huizen en andere Strijders Pas met zes onaangekondigde strijders te komen. Maar de meest spannende (of frustrerend) moment was toen franchise regisseur Masahiro Sakurai gesloten door het tonen van een aantal nieuwe kostuums voor de Mii-Vechters in het spel.