De beste video ‘s bewerken computer 2020: de top Pc’ s voor gebruikers en producenten

Neem een kijkje op onze picks voor de beste video-editing computers 2020 te bieden heeft. Als je een video-editor of producent, dan moet u één van deze Pc ‘s, als ze in staat het verwerken van grote bestanden en het bewerken (en bekijken) van hoge resolutie video’ s.
Een ongelooflijk krachtige video-editing PC
Een PC die in staat professionele video-editing zal niet goedkoop zijn, maar we hebben afgerond tot op de beste video ‘ s bewerken computers voor een scala van budgetten. Met onze built-in prijs vergelijking tool om ervoor te zorgen krijg je de beste deals op deze indrukwekkende Pc ‘ s, u zult vinden dat krijgt de beste waarde voor uw geld.
iMac Pro price
De iMac Pro is gemakkelijk de beste video ‘ s bewerken computer geld kunt kopen. (Image credit: Apple)1. Apple iMac Pro De beste PC voor video-editing in de wereld CPU: Intel Xeon W | Grafische kaart: AMD Vega 64 (16GB HBM2 RAM) | RAM: 128 GB | Communicatie: Gigabit Ethernet | Afmetingen (B x D x H): 65 x 20,3 x 51,6 cm Krachtigste Mac ooit
Uitstekend design
Erg duur
Niet door de gebruiker kan worden opgewaardeerd
De Apple iMac Pro is een van de meest krachtige Pc ‘s die Apple ooit heeft gemaakt, en het is gemakkelijk de beste video’ s bewerken computer geld kunt kopen. Spreken over geld, je hebt best een beetje van, want dit is een zeer dure machine. Echter, voor de prijs krijg je sublieme bouwkwaliteit, plus een aantal van de meest geavanceerde componenten op de markt vandaag. De Intel Xeon-processor en AMD Verga 64 grafische kaart zal het bewerken van video ‘s snel en soepel, en er is genoeg pk’ s hier in staat om een voorbeeld van uw wijzigingen op de vlieg. Apple ‘ s software is ook zeer populair met advertenties en video-editors, zoals die is snel en betrouwbaar.
Microsoft Surface Studio 2
De Oppervlakte Studio 2 is een stuk krachtiger dan de originele. (Image credit: Microsoft) (Image credit: Microsoft)2. Microsoft Surface Studio 2 Een grote iMac Pro alternatief CPU: Intel Core i7-7820HQ | Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 – 1070 | RAM-geheugen: 16GB – 32GB | Opslag: 1TB-2 TB SSD Helderder display
PCIe Ssd ‘ S
Erg duur
Verpakt met een Kaby Meer mobiele processor en een Nvidia Pascal graphics, het Oppervlak Studio 2 is een stuk krachtiger dan de originele, en is een briljant-in staat om video te bewerken computer. Het biedt een prachtig PixelSense display met de Surface-Pen ondersteuning, die geeft je een hele nieuwe manier om te communiceren en bewerken van uw video. Windows op de 10, dus software ondersteuning is fantastisch, en de 2 TB SSD kunt u tal van video-opnames in een speedly solid-state drive.

CPU: Intel Core i9-9920X | Grafische kaart: Nvidia GeForce RTX 2080 Ti | RAM: 32 GB | Opslag: 960GB SSD, 2TB HDD | Communicatie: Gigabit Ethernet | Afmetingen (B x D x H): 20 x 17,6 x 38cm
Corsair Een Pro i180 beschikt over een serieus indrukwekkend en cutting-edge hardware voor videobewerking. (Image credit: TechRadar) (Image credit: de Toekomst)

3. Corsair Een Pro i180

Vanwege het intensieve karakter van video-editing, er zijn een paar essentiële dingen die je nodig hebt op een computer, je gaat om het bewerken van video ‘ s op. Wil je een PC die is uitgerust met een aparte grafische kaart voor weergave en het converteren van raw-opnames. Voldoende RAM is ook noodzakelijk, evenals een multi-core processor, voor het maken van de video-editing-proces zo snel mogelijk.

Corsair One Pro i180 Enorm krachtige
Mooi design
Erg duur
Niet alle onderdelen zijn uitbreidbaar
De Corsair Een Pro i180 is een van de meest krachtige Pc ‘ s die er zijn, dat maakt het één van de beste video-editing-computers kunt u kopen in 2020. Het wordt geleverd met een Intel Core i9-9920X, Nvidia RTX 2080 Ti, 32GB van DDR4 RAM, 920GB NVMe M. 2 SSD en een harde schijf van 2 tb. Dat is wat serieus indrukwekkend en cutting-edge hardware voor videobewerking. In tegenstelling tot de iMac Pro en de Oppervlakte Studio 2 hierboven, de Corsair Een Pro i180 kunt u een upgrade uitvoert van bepaalde onderdelen zelf, waardoor het een toekomstvaste PC. Het is ook een verbazingwekkend compact ontwerp dat betekent dat het kan gemakkelijk zitten op of onder een bureau. Het is erg duur, dat wel. Mac Mini 2018
Het feit dat u kunt toevoegen een externe grafische kaart van de Mac mini maakt het een ideale video-editing PC. (Image credit: Apple) (Image credit: Apple)4. Mac Mini 2018 Dezelfde grootte, manier meer macht CPU: 8ste generatie Intel Core i3 – Core i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 630 | Opslagcapaciteit: 128 GB – 2 TB PCIe Flash | Afmetingen (B x D x H): 19.7 x 19.7 x 3,6 cm Enorm verbeterde specs
Kleine, esthetische vormgeving
Duur
De Mac mini 2018 is vernieuwd met moderne hardware, brengen Apple ‘ s kleinste van de Mac in de moderne tijd. Het wordt geleverd met een 8ste generatie desktop-processor, veel RAM en een aantal van de snelste Ssd ‘ s die we gezien hebben – en dit alles terwijl dezelfde geliefde compacte form factor. Wat maakt het een ideale video-editing PC is dat u kunt toevoegen een externe grafische kaart van de Mac mini voor extra grafische hoogstandjes. U kunt ook een keten van meerdere Mac mini ‘ s samen en offload taken op elke machine. Dit betekent dat u kunt gebruik maken van een Mac mini te maken van uw video terwijl het gebruik van een ander om andere taken. Het is ongelooflijk veelzijdig en van goede waarde.
iMac (27-inch, 2019)
Als u op zoek bent naar een all-in-one Mac, de nieuwe 27-inch iMac is uw beste weddenschap. (Image credit: Apple) (Image credit: Apple)5. iMac (27-inch, 2019) Nu met de 8e generatie processors CPU: 8ste generatie Intel Core i5 – 9e generatie Intel Core i5 | Grafische kaart: AMD Radeon Pro 570X – 580X, Intel UHD Graphics 630 | RAM: 8 gb – 64 gb | Beeldscherm: 27 inch Retina-5K 5,120 x 2,880 P3 | Opslag: 1TB – 2 TB, Fusion Drive | Afmetingen (H x B x D): 20.3 x 25,6 x 8 inch (51.6 x 65.0 x 20,3 cm) Prachtige 5K display
Rustig onder belasting
SSD upgrades zijn duur
Ja, een ander Mac-computer op deze lijst. Echter, Apple maakt echt een aantal van de beste video-editing computers in de wereld, en dit laatste vernieuwen van de iconische all-in-one iMac is terecht opgenomen op deze lijst. Het zit vol met de 8e en 9e generatie desktop-processors rond deze tijd met maximaal 8-cores voor multitasking – essentieel als je video ‘ s bewerken. Als u op zoek bent naar een all-in-one Mac, de nieuwe 27-inch iMac is uw beste weddenschap, tenminste als je niet op zoek te besteden enorme hoeveelheden geld op de iMac Pro. Apple Mac Pro (2019)
Een blik op de Apple Mac Pro (2019)’s specs, en je zult zien dat dit een creatieve professional is de ultieme tool. (Image credit: Apple)6. Apple Mac Pro (2019) Apple ‘ s meest krachtige computer is nu nog beter CPU: maximaal 28-Core Intel Xeon-W | Graphics: up-to-AMD Radeon Pro Vega II Duo | RAM: tot 1,5 TB | Opslag: tot 8 tb SSD | Communicatie: 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 5.0, 2x 10Gb Ethernet | Afmetingen (B x D x H): 21,8 x 45,0 x van 52,9 cm Ongelooflijk modulaire
Meer dan genoeg power
Erg duur
Niet een zeer aantrekkelijk design
Apple heeft de Apple Mac Pro (2019) is een van de meest modulaire computers nog. In combinatie met de rauwe energie van, het is niet alleen een van de beste video-editing computers 2020 te bieden heeft, maar ook zeer de toekomst, dat is alleen maar goed omdat je uitgaven goed geld voor. Apple luidt dat kaasrasp look die we gaan houden sinds de onthulling, dankzij de unieke koelsysteem dat optimaliseert de luchtstroom en houdt die op het lawaai naar beneden. Dat is nog niet alles; een blik op de specs, en je zult zien dat dit een creatieve professional is de ultieme tool. Video-editors hebben een harde tijd het gooien van een taak op dit werkstation dat zal vertragen.
Lenovo Yoga A940
De Lenovo Yoga A940 heeft een paar azen in zijn mouwen, waaronder 100% van het Adobe RGB-ondersteuning en Dolby Visie. (Image credit: Lenovo)7. De Lenovo Yoga A940 Een iMac alternatief CPU: 8ste generatie Intel Core i7-8700 | Grafische kaart: AMD Radeon RX 560 4 GB | RAM: 32 GB DDR4 2666 MHz | Opslagcapaciteit: 1 TB 5400 RPM + 256 GB PCIe SSD | Beeldscherm: 27 inch 4K UHD (3840 x 2160) IPS Multi-touch Goede prijs
Stylus meegeleverd
De oudere onderdelen
Scherm niet groot in het directe licht
Lenovo ‘ s nieuwste all-in-one biedt misschien niet zo krachtig als de nieuwste Mac Pro of zelfs de Apple premium AIO, de iMac Pro. Op dit punt, de 8ste generatie chips en Radeon RX 560 graphics zijn een beetje gedateerd. Het is echter nog steeds voldoende krachtig om te voldoen aan de behoeften van creatieve professionals zijn die niet helemaal onder de indruk van Apple ‘ s dure machines. Op de top van dat, de Lenovo Yoga A940 heeft een paar azen in zijn mouwen, waaronder 100% van het Adobe RGB-ondersteuning en Dolby Visie, een set van Dolby Atmos luidsprekers, een poort die is ruimer dan Apple ‘ s alles-in-één en een stylus meegeleverd in de doos.
Lees de volledige recensie: Lenovo Yoga A940