Mindhunter seizoen 3 op ‘onbepaald ‘ hold’ als gegoten contracten vervallen

Mindhunter seizoen 3 lijkt het moet een dead cert, gezien de serial killer drama ‘ s wijdverbreide kritieke bijval. Maar terwijl de Netflix-show nog niet is geannuleerd, wordt er een nieuw rapport van de Termijn , zegt de opties op de cast vervallen in December 2019. In principe, dit betekent dat de cast is gratis te vinden van ander werk, en zijn niet langer contractueel verplicht om deel te nemen in een derde seizoen.

Netflix vertelde Termijn dat de reden voor dit is dat regisseur David Fincher, die is zeer hands-on met de toon en stuurt meerdere afleveringen per seizoen, is gericht op het regisseren van de film Mank. Die film gaat over het leven van Herman J. Mankiewicz, de scenarist van Citizen Kane. Fincher heeft ook nog een seizoen van Netflix serie Liefde, de Dood en de Robots op de weg.