Opvouwbare telefoons: alle geruchten bevestigd en opvouwbaar handsets

Dit zijn alle opvouwbare telefoons die we verwachten langs komen, hetzij als gevolg van de lekken en geruchten of door high-profile mensen in de bedrijven suggereren een dergelijk apparaat zou snel komen.
ZTE niet wordt links van het vouwen van actie, evenals het bedrijf is gestart met de Nubia Alpha, een telefoon met een 4-inch opvouwbaar scherm dat je om je pols kan wikkelen.
De meeste bedrijven’ opvouwbare telefoons inspanningen zijn slechts concepten op het moment, zowel digitaal maakt dat nog niet bevestigd is door de fabrikant of de eerste prototypes die we hebben gezien (en soms getest), maar die hebben geen definitieve versie, geschreven in nog.
Sommige meer apparaten zijn slechts geruchten nu, bijvoorbeeld van Apple opvouwbare telefoon – terwijl het nieuws op een buigen apparaat van het bedrijf is een verre schreeuw van waarheid, sommige patenten hebben gelekt te suggereren dat er misschien iets op de kaarten.
Zo vestigen, lees verder, en weer afscheid te nemen van uw oude starre handset, omdat de toekomst (misschien) flexibel.
Bevestigd opvouwbare telefoons
Dit zijn alle opvouwbare telefoons die nu uit, of moet het vrijgeven snel want of ze zijn in uw handen nu beschikbaar voor pre-order, of hebben gezien officiële evenementen.
Samsung Galaxy Vouw

(Image credit: TechRadar)De Samsung Galaxy Vouw verblind ons tijdens de Samsung Galaxy S10 lancering in februari 2019, maar de wereld had om te wachten tot April voordat de Zuid-koreaanse fabrikant mag de eerste leden van de media (met inbegrip van TechRadar) om hands-on met het toestel.

Dit zou de eerste van vele opvouwbare Samsung telefoons, zoals het bedrijf heeft ook de gepatenteerde een aantal anderen, waaronder één die je draagt. We verwachten dat een follow-up worden binnenkort te lezen op voor meer informatie.
De geruchten van een eerste ontstond in de late 2017, met de bewering dat het zou starten in 2020. We hebben ook gezien Apple patenten voor een kamerscherm meer dan een keer, dus Apple is duidelijk op zijn minst het verkennen van het idee.
Het ondersteunt drie-app multi-tasking en kunt u naadloos van het ene scherm naar het andere, met welke inhoud die u aan het bekijken was te schakelen tussen als u deze opent of sluit het grotere scherm.
“Als het gaat om inklapbaar, [de dag zal komen] als we al een opvouwbare apparaat. Dat is alleen als de Play Store heeft [apps] een native resolutie in die ratio ‘ s, indien de prijs van foldables beneden zal komen – willen wij een apparaat dat meer mensen kunnen gebruiken die betaalbaar is en [biedt] meer tevreden te zijn met 5G. We zijn gericht op die eerste, maar foldables… ja, we hebben deze apparaten.”
Een paar opvouwbare telefoons waren goed ‘vrijgegeven’ in 2019, met inbegrip van de Samsung Galaxy Vouwen en Motorola Razr, en deze waren misschien wel de twee grootste namen in de vouwbare telefoons van het jaar. We verwachten (en, eerlijk gezegd, hoop) veel meer apparaten zullen te zien zijn en beschikbaar gemaakt in 2020, met inbegrip van de Huawei Paren X , die werd getoond uit in het begin 2019, maar nooit uitgebracht.
Image credit: TechRadar
In de tussentijd is gestart met de LG DualScreen, dat is een apparaat dat kan clip op de LG G8X ThinQ of LG V50 ThinQ toevoegen van een tweede scherm. Dit is verre van een echte opvouwbare telefoon, maar het is beter dan niets.
Maar het bedrijf heeft laten zien uit een opvouwbare concept apparaat op MWC. Dit is een 7.2-inch 2048 x 1536 AMOLED-display en vier achterkant camera ‘ s, maar we zijn niet overtuigd van de laatste opvouwbare hebben die specs, als een van de belangrijkste kenmerken weergegeven die een relatief betaalbare prijs.

Huawei Mate X

Plooien opzij, het hoogtepunt van deze telefoon is waarschijnlijk haar 10.000 mAh batterij, maar het heeft ook een 48MP belangrijkste camera, een 12MP secundaire lens en een 24MP selfie camera, plus een Snapdragon 855 chipset en 8 gb RAM. Echter, het is momenteel niet duidelijk of en wanneer zult u in staat om het te kopen.
Image credit: TechRadar


Image credit: Xiaomi
Momenteel kunt u alleen kopen in China (tenzij je tevreden bent met een developer-versie), en het is niet goedkoop in van 00 (ongeveer 1.000 pond / AU,825).
Echter, we weten niets over de specs nog niet en u zult niet in staat zijn om dit te kopen binnenkort als het bedrijf heeft gezegd dat het zal wachten en zien of de consument aan te nemen opvouwbare telefoons voor massa productie van één.


Het bedrijf heeft ook een opvouwbare TV al, dus het schijnbaar heeft de expertise in huis. In het kort dan, maar er is nog niets bevestigd, het lijkt erop dat de vraag van een opvouwbare LG telefoon is ‘wanneer’ niet ‘als’. Hoewel het bedrijf lijkt niet in een haast om gelanceerd wordt.

Motorola Razr

De telefoon specificaties zijn beide een 4.6-inch HD+ – Super AMOLED-scherm op de voorzijde en een opvouwbare 7.3-inch QHD+ Dynamische AMOLED-display aan de binnenkant, in wezen laten u het apparaat gebruiken als een telefoon en een tablet.
Motorola Razr (Image credit: de Toekomst)

Image credit: 女王议科技
Motorola Razr
Bewijs hiervoor komt van een Sony-patent, waarin zowel opvouwbare en oprolbare smartphones. Natuurlijk, octrooien niet altijd producten, maar met veel van de rest van de industrie op zoek in deze richting zou het geen verrassing zijn als Sony ook is.
Net als bij Apple, Sony ziet er ook uit te werken in – of op zijn minst een experiment met – een opvouwbare telefoon.

Microsoft Surface Duo

We verwachten om te zien de telefoon op de Samsung Galaxy S20 de lancering, zoals de originele Galaxy Vouw werd gelanceerd op de S10 gebeurtenis, maar omdat dat apparaat had een vertraging van maanden en was eigenlijk alleen vrijgegeven veel later, konden we zien dat de Galaxy Vouw 2, schoof een beetje later ook.
(Image credit: Microsoft)

Dit nieuwe apparaat is ingesteld als een ‘clamshell’ – apparaat, zoals de Motorola Razr, hoewel potentieel meer high-end zoals we al gehoord zou kunnen hebben een cutting-edge chipset, punch-gat cut-out met camera en misschien wel een meer kras-bewijs ontwerp.
De eerste opvouwbare telefoon worden vrijgegeven was eigenlijk de Royole FlexPai.
Echter, het is niet goedkoop, kwam uit op ,980 / 1.800 pond (ongeveer AU,760).
Als met Samsung, Huawei lijkt volledig omarmen van de opvouwbare toekomst, zoals hij heeft gezegd dat de helft van zijn vlaggenschip telefoons kunnen worden opvouwbaar in twee jaar.
Motorola opnieuw opgestart haar Razr merk van flip telefoons met de Motorola Razr, een opvouwbare ‘clamshell’ – apparaat dat in combinatie roman tech met een nostalgische vorm factor.

Geruchten opvouwbare telefoons

Die vertraging is nu voorbij, met de telefoon te hebben geland in de meeste regio ‘ s, en naar verluidt hebben verkocht ongeveer een half miljoen eenheden volgens Samsung.

Samsung Galaxy Vouw 2

Image credit: TechRadar
De originele Samsung Galaxy Vouw (Image credit: TechRadar)

In tegenstelling tot de vorige opvouwbare telefoons, de telefoon neer te klappen, kleiner wanneer je dit niet gebruikt, en het plooien van boven naar beneden in plaats van links-rechts. Daarom noemen we het een ‘clamshell’, en het design is zeker denken aan de Motorola Razr V3.
Terwijl u waarschijnlijk niet te komen tot zo dreigend als enige op deze lijst, Apple zou ook een opvouwbare telefoon van haar eigen in de werken.
De telefoon is verkrijgbaar in vele gebieden, en kost 9 (ongeveer £340, AU0). Voor sommige reden Nubia toont de prijs in dollars, zelfs wanneer u niet in het verenigd koninkrijk.

LG

Goed, we gaan te hebben om in aanmerking te komen een heleboel van die zin. Het is een Oppervlak apparaat, maar Microsoft heeft ervoor gezorgd dat niet aan het bellen een telefoon. Het is gebruikt vage taal, maar we weten dat het toestel draait op een Android besturingssysteem, kunt bellen, en zeker eruit ziet als een telefoon.
(Image credit: TechRadar)

Echter, net als de spanning werd het gebouw in de richting van de Galaxy Vouwen is 26 April release in de VS, een aantal review-eenheden brak die led Samsung aan de vertraging van de Galaxy Vouwen.
Image credit: 女王议科技

We hebben gewacht voor een Surface Phone van Microsoft voor een jaar, en daarna ging en kondigde aan de Oppervlakte Duo, een Surface-telefoon die plooien.
Het is zeker niet zo ‘premium’ een apparaat als Samsung of Huawei ‘ s foldables, met een mid-range Snapdragon 710 chipset, 5MP camera aan de voorzijde, plastic OLED-scherm (kan halen krassen na verloop van tijd), één achter 16MP camera (hoewel er een Time-of-Flight-sensor) en 2,510 mAh batterij.

TCL

Het heeft een 4,380 mAh batterij, 12GB RAM, 512 gb opslag en een high-end Snapdragon 855 chipset. Camera ‘ s? De Galaxy Vouw heeft zes: een 16MP lens en een paar van 12MP objectieven op de rug, een 10MP camera aan de voorzijde, en een dual-lens 10MP en 8MP koppelen aan de binnenkant zichtbaar bij de grote uitklapbare scherm.
Image Credit: TechRadar

Deze zijn waarschijnlijk een lange weg af te afgewerkte producten, maar bijvoorbeeld een scherm dat zou klap op zichzelf wanneer ze niet in gebruik zijn en een telefoon met drie plooien, waardoor de schermen te stapelen op de top van elkaar gevouwen.
Bovendien, ZTE heeft gepatenteerde andere opvouwbare apparaat, deze keer met een meer conventionele clamshell design, dus als u niet wilt om te dragen uw telefoon ZTE wellicht een meer geschikte optie voor je vroeger of later.
Mario Queiroz, Google ‘ s hoofd van de Pixel ontwikkeling, vertelde CNET, “We zijn zeker prototyping technologie. We doen het voor een lange tijd. Ik denk niet dat er een helder use case nog niet.”

Apple

Google heeft bevestigd is aan het experimenteren met opvouwbare telefoons ook. Het bedrijf heeft ook de gepatenteerde verschillende opvouwbare ontwerpen, die we hebben gezien in lekkage.
Image credit: TechRadar

De algehele esthetische is opvallend, met het scherm wikkelen rond het lichaam van de handset, hoewel we wel zorgen over de duurzaamheid van het open voor de elementen en het gevaar van gemakkelijk beschadigd worden.
Het is ook vrij prijzig voor die specs, kost het ,500 (ongeveer £1,350, AU,000), minstens drie of vier keer de prijs van een niet-opvouwbare telefoon met dezelfde specs. Maar nogmaals, je koopt de form factor, niet de specs.
Terwijl veel nieuwe opvouwbare telefoons werden vertoond uit-of op zijn minst gepest wordt in 2019, zeer weinig beschikbaar waren om te kopen, dus misschien wel ‘Het Jaar van de Vouw’ is verlegd naar 2020. Zou dit het jaar van de tech begint te slaan?

Sony

Het ziet ernaar uit dat het zelfs duurder dan de Galaxy Vouwen maar, komen op €2,299 (rond de ,600 / £2,000 / AU,770).
Image credit: TechRadar

Je zou willen om uit te houden op het importeren ook, zoals in onze hands-on review die we gevonden dat het beide erg traag en had een zeer trage camera. Kortom, het lijkt weinig meer dan een proof-of-concept.
De Mate van X heeft ook een voor 4500 mAh batterij snel op te laden, een triple-lens camera, een high-end Kirin 990 of Kirin 980 chipset, 8 gb RAM, 512 gb opslag, en het ondersteunt 5G.
The original Samsung Galaxy Fold

Royole FlexPai

Image credit: TechRadar
Image credit: TechRadar

Als Lin-Bin, de co-oprichter van Xiaomi, heeft geplaatst op de sociale media dat de “Xiaomi openslaande mobiele telefoon op komst is,” hij zei ook: “als je wilt, zullen we overwegen om de productie van een machine in de toekomst.”
Één van de rand van de iQOO opvouwbare telefoon heeft, als het lek is te geloven, dat het zal lanceren rond CNY7,000, of ongeveer ,000, £800, AU,450. Als dit juist is – en dat is een grote als, natuurlijk – het zal een stuk goedkoper zijn dan de prijzen van de meeste andere gelijkaardige apparaten.
De eerste indrukken waren goed. Zeker dat het grote, volumineuze, zware en erg duur, maar het werkte. De interface is glad, de multi-tasking uitstekend en de 7.3-inch opvouwbaar scherm is gewoon cool.

Xiaomi

Echter, zouden we niet verwachten dat een dreigend, zo kondigde het bedrijf een aantal nieuwe telefoons op MWC in 2019, waar we zagen vele andere foldables, en een opvouwbare handset niet onder hen. In plaats daarvan, het lijkt gericht op een 21:9-schermen, zoals te zien is op de wil van de Sony Xperia 1.
Image credit: Xiaomi (Image credit: Xiaomi)

Vivo is gestart met haar eigen sub-merk, iQOO, met het oog op de opvouwbare telefoon markt. Het is te vroeg voor het apparaat, met de enige hint van haar bestaan wordt een aantal gelekte renders online, maar dat is veel meer dan sommige andere foldables.
Microsoft heeft bevestigd dat het Oppervlak Duo zal beschikbaar zijn tegen het einde van 2020, dat is zeker een lange weg af te leggen als je bedenkt dat het apparaat gelanceerd in oktober 2019, maar dat is de prijs van perfectie, veronderstellen we.
We hebben gehoord van Samsung is klaar om te starten met een opvolger van de Galaxy Vouw-apparaat – we voorlopig noemde het de Vouw 2, maar we hebben ook gehoord kan worden genoemd de Galaxy Bloeien of zelfs de Galaxy Z Flip.
Indien vouwen telefoons bewijzen praktische dan zouden we verwachten dat Apple betrokkenen uiteindelijk, maar het bedrijf meestal wacht tech te worden gepolijst in plaats van pogingen om de eerste, dus we kunnen niet zien voor een tijd.

Google

Image credit: TechRadar
Image credit: TechRadar

Dat betekent dat de displays zijn groter dan die aangeboden door de Galaxy Vouwen, en de kleine schermen hebben ook veel minder bezel dan Samsung ‘ s nemen.
Ten tweede, het aanroepen van de Microsoft Surface Duo een opvouwbare apparaat mislukt te brengen van de ware aard van het – het is een dual-screen apparaat dat kan omslaan tot 360 graden, met verschillende of dezelfde apps draaien op hetzelfde moment. Dus het letterlijk vouwen in de helft (of sluit), maar het is niet een scherm beweegt, maar het lijkt net alsof het niet.
Oppo heeft laten zien uit een opvouwbare concept apparaat dat lijkt veel op de Huawei Paren X, zoals u kunt zien in de afbeelding hierboven.

Oppo

Het bedrijf wilde niet in details, maar voor het aanzienlijk lagere prijs aan de wil van de Galaxy Vouwen en te Paren X, zouden we verwachten erger specs dan dat.
Image credit: Brian Shen

Image credit: Brian Shen
Niet al te enthousiast zijn alleen nog maar, want dit is weinig meer dan een concept apparaat voor nu.
Energizer is niet een bedrijf willen we verwacht bij de eerste lancering van een opvouwbare telefoon, maar het is er, althans in een prototype.

ZTE Nubia Alpha

Weergegeven achter glas op MWC in 2019, de Energizer Power Max 8100S heeft een smartphone-formaat scherm wanneer gevouwen en een tablet-formaat een uitgeklapt.
Image credit: TechRadar

Xiaomi is op MWC in 2019, blijkt uit apparaten zoals de Xiaomi Mi 9, maar de vouwen telefoon was nergens te bekennen.
Het leek een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en de pop-up camera, wat niet verwonderlijk gezien het feit dat de mechanische onderdelen vormen een groot potentieel voor het breken, en een opvouwbare telefoon is delicaat genoeg toch, zonder de extra beweging.
TCL is misschien niet een naam die je zou verwachten bij de eerste lancering van een opvouwbare telefoon en, nou ja, je zou gelijk hebben, waarschijnlijk omdat het niet gaat om het verkopen van een opvouwbare handset uit hoofde van een van haar merken (waaronder BlackBerry en Alcatel) tot volgend jaar.

Energizer Power Max 8100S

Mogelijk het apparaat zal veel veranderen in het jaar tussen de lancering en de release, dus als het uitkomt kan het niet langer de Snapdragon 855 processor, dual-5.6-inch schermen, of camera ‘ s, maar die waren al aanwezig in het apparaat zagen we.
Image Credit: TechRadar

Image credit: 女王议科技
Image Credit: TechRadar

Vivo iQOO

Afbeelding 1 van 3

Image credit: TechRadar
(Image credit: 女王议科技)

Een Xiaomi vouwen telefoon heeft zijn gepest wordt in een aantal korte video ‘ s. Ze tonen een apparaat met twee scharnieren vouwen, in plaats van een enkele centrale plooi.

Afbeelding 2 van 3

Een Xiaomi vouwen telefoon heeft zijn gepest wordt in een aantal korte video ‘ s. Ze tonen een apparaat met twee scharnieren vouwen, in plaats van een enkele centrale plooi.
Afbeelding 3 van 3

Een Xiaomi vouwen telefoon heeft zijn gepest wordt in een aantal korte video ‘ s. Ze tonen een apparaat met twee scharnieren vouwen, in plaats van een enkele centrale plooi.

Image Credit: TechRadar
Als Samsung schijnbaar moeite met het begin van de Galaxy Vouw eenheden, Huawei ook terug te duwen de lancering van de Huawei Mate X opvouwbare telefoon, met een laat-2019 release in China en geen woord in de rest van de wereld.