Sky Mobile heeft zopas haar 5G netwerk aankomst in 20 steden en gemeenten

De breedte en het bereik van 5G groeide en groeide een andere inkeping na Sky-Mobile kondigt de lancering van 5G-netwerken in een breed scala van steden en dorpen in het verenigd koninkrijk met inbegrip van Londen, Edinburgh, Cardiff en natuurlijk, Slough.

Sky Mobile is de zesde BRITSE mobiele netwerk om de stap te nemen naar het volgende niveau van snelheid en latency, in de voetsporen van EE, BT, Drie, Vodafone en O2. En net als die andere netwerken, de Hemel Mobiele 5G-netwerken bevinden zich voornamelijk in de steden voor nu.

Ga direct naar de Hemel Mobiel te zien van het volledige gamma van 5G telefoons en SIM-plannen

Op dat moment betekent Sky 5G dekking in: Londen, Edinburgh, Cardiff en Belfast, Leeds, Slough, Leicester, Lisburn, Manchester, Birmingham, Glasgow, Liverpool, Newcastle, Bradford, Sheffield, Coventry, Nottingham, Norwich, Bristol, Derby en Stoke.

Net als Drie en Vodafone, Sky Mobile biedt de upgrade van 4G 5G gratis voor zowel bestaande als nieuwe klanten. In tegenstelling tot de andere twee netwerken, de Hemel moet u zich aanmelden voor de gratis Sky-VIP loyaliteitsprogramma te ontgrendelen upgrades gratis.

Als onderdeel van deze upgrade 5G, Sky-is nu het aanbieden van zowel 5G telefoons en 5G SIM only plannen. Echter, om gebruik te maken van hen, je nodig hebt om in één van de genoemde steden boven en als je er voor kiest om een 5G SIM, het moet worden gebruikt in combinatie met een 5G telefoon.

Meer hierover: