Deze geweldige iPad deal is bijna $100 goedkoper dan het was op Black Friday

iPad aanbiedingen zijn van een staking terwijl het ijzer heet aard van de ervaring, en het ijzer is heet vandaag. De luxe tablet zelden ziet aanzienlijke kortingen op de nieuwere modellen, maar als je je hoofd heen een generatie en u kunt hier uitstekende de verkoop op iPads met grote opslag-en verwerkingscapaciteit.

Dat is wat er gaat nu naar beneden bij Walmart, waar vind je dit $349 128-gb iPad voor bijna $100 goedkoper dan was het Black Friday. We hebben ook gevonden dat de 32GB iPad 2019 model raken van slechts $279 bij Walmart deze week, een terugkeer naar de populaire Black Friday prijs en een uitstekende $50 te slaan.

We zagen slechts de prijzen oplopen tot € 429 op hun laagste in de grootste shopping event van het jaar. Dat betekent fantastische besparingen op een apparaat op meer dan geschikt voor het opslaan van al uw entertainment, documenten, muziek en zelfs bij het draaien van een paar high-performance apps.

Deze geweldige goedkope iPad deal is met een prachtige prijs naar beneden aan de 2018-model, een besparing van meer dan $200 op een opvallende tablet. iPad verkoop zelden beter dan dit, en we weten niet hoe lang deze prijs zal in staat zijn om vast te houden voor, dus het grijpen van jou zolang de voorraad strekt.

Niet in de VS? Scroll naar beneden voor meer iPad aanbiedingen, waar u ook bent.

De beste goedkope iPad aanbiedingen

iPad 9,7-inch (2018) WiFi + Cellular 128GB | $599 $349 in Walmart
Komt in $80 goedkoper dan zagen we het over Black Friday, dit 2018 iPad heeft 128 gb opslagruimte met de WiFi-en mobiele mogelijkheden voor slechts $349. Dat is meer dan genoeg ruimte voor al uw entertainment-downloads, muziek, documenten en een paar high-performance apps voor een geweldige prijs deze week bij Walmart.
Bekijk De Deal

iPad 10.2-inch (2019) WiFi 32GB | $329 $279 bij Walmart
Ondertussen, dit 2019 iPad is slechts € 279 in een terugkeer naar zijn ongelooflijk populair Black Friday prijs. 32GB opslag is prima voor een paar downloads en entertainment-apps, maar als je op zoek bent naar iets met een beetje meer ruimte, je kan net zo goed splash een beetje extra voor de 128GB 2018 model hierboven.
Bekijk De Deal

Als u zich zorgen maakt over het oppakken van een oudere iPad-model, is er geen behoefte aan fret. De 2018 iPad maakt gebruik van dezelfde Apple A10 Fusion-processor als de 2019 model, met dezelfde 2GB RAM-geheugen en het aantal pixels per inch op het display.

Je bent nog steeds up-to-date met de iPad OS, wat betekent dat u toegang tot de nieuwste apps en diensten voor veel minder dan u zou doen met een nieuwer model. Plus, Apple Potlood is volledig compatibel met het in 2018 de iPad als je op zoek bent om te nemen handgeschreven notities of schetsen. De enige grote verschil ligt in het 9,7-inch scherm, in tegenstelling tot de grotere 10.2-inch display op de 2019 aflevering.

Als u wilt om te winkelen rond iPad-modellen wordt een beetje meer, waarom niet check out de fantastische iPad prijzen hebben we gevonden deze week. Of, als je het niet verkocht op Apple ‘ s luxe tablet, kunt u altijd ga dan naar onze favoriete Surface Pro aanbiedingen.