Wat is AWS WAF?

Veiligheid op het web is vaak al over veronderstellingen. Aan de ene kant, we aannames maken over dat je nooit meer het slachtoffer van een data inbreuk, die onze apps en services in de cloud draait perfect veilig is, en dat er geen mogelijkheid om gegevens te compromis. Aan de andere kant is er ook de juiste veronderstelling dat er iets zal gebeuren, dat de aanval is breder en meer voor de hand om hackers dan je zou verwachten, en dat het niet als je de ervaring van een breuk, maar wanneer.

Het is gemakkelijk om te veronderstellen dat er geen risico ‘ s omdat die niet vereist dat alle wijzigingen of acties. Het is zeker veel meer moeilijk om aan te nemen er zal aanvallen. Dat is de reden waarom de Amazon Web Service die bekend staat als de WAF of Web Application Firewall, is een waardevolle aanbieden.