Ontvang gratis een PS4 of Xbox Één en ladingen van de gegevens met deze gratis vooraf Huawei P30 deal

Wanneer u probeert om te vinden van de perfecte telefoon contract wat maakt je lijst? Betaalbare prijzen? Enorme hoeveelheden data? Een high-end telefoon met top specs? Deze zijn alle voor de hand liggend, maar wat dacht je van een gratis console…dat ooit je lijst?

Dit is niet zomaar een vreemde truc vraag. Telefoon contracten met gratis geschenken zijn schering en inslag voor de jaren, het aanbieden van zowel een telefoon contract en een freebie, meestal een koptelefoon of een soort van console.

Het probleem is dat als het gaat om gratis geschenk-pakketten, kan het moeilijk zijn om te sorteren op de armetierige van de grote. Echter, een aanbod kwamen we deze week valt absoluut in de laatste categorie, krijgt u zowel een Huawei P30 en een gratis PS4 of Xbox Één.

Maar voorbij de freebie en dit is nog steeds een groot aanbod in andere categorieën. Het is een telefoon contract met geen kosten vooraf, het is op EE, vol met 75GB van gegevens en de maandelijkse rekeningen komen alleen tot € 41 per maand.

Natuurlijk, als je niet daadwerkelijk last over de gratis console, u kunt beter vinden dan deze op onze Huawei P30 aanbiedingen gids, maar als u geweest bent op zoek naar een nieuwe console, dit is de perfecte manier om het te krijgen.

Deze Huawei P30-deal in full:

Hoe goed is de Huawei P30?

De Huawei P30 is een indrukwekkend toestel, maar het ding dat echt opvalt hier is de camera. Op dit prijskaartje, we zijn blij om te zeggen dat dit misschien wel de beste camera telefoon rond. Met de triple lens set-up met een 30x zoom -, groothoek -, portret-modus en slimme AI functies is deze camera zal schijnen, ongeacht de situatie.

In de telefoon, er is een grote 3650mAh batterij van de processor is enorm krachtig en er is zelfs een hoofdtelefoon aansluiting aan boord! Ja, het toestel mist het draadloos opladen en heeft niet de hoogste IP-rating, maar die zijn factoren we zijn meer dan bereid om te vergeven.

Lees onze review van de Huawei P30

Lees meer: