Intel Tiger Lake release date, specs en nieuws: alle details op Intel ‘ s next 10nm chips

We zullen zien dual-core en quad-core varianten van de Intel Tijger Meer chips, maar het is niet duidelijk of we zien een hogere kern telt. Dat is niet noodzakelijk een slechte zaak, dat wel. Sommige vroege gelekte benchmarks gedeeld door leaker @TUM_APISAK suggereren een quad-core Tiger Lake chip kan beter dan een zes-core Komeet Lake chip, Wccftech rapporten. Intel beweerde dubbele cijfers prestaties dan de vorige generatie chips. Maar, Tijger Meer zal gaan tegen AMD ‘ s acht-core Ryzen mobiele processors die er zijn, en dat match-up kan het een ander verhaal.
De Tijger Meer processors zal ook ondersteuning krijgen van AI en Intel Xe Graphics. Dat AI het optimaliseren van prestaties, en kan een speciale truc dat kan een verschuiving van de balans van vermogen om de CPU en GPU te geven een boost wanneer dat nodig is.

Intel Tiger Lake
(Image credit: Intel)

Cut to the chase

  • Wat is het? Intel ‘ s 10nm+ Core processor architectuur
  • Wanneer is het? Laat 2020 op het afgelopen
  • Hoeveel is het? Er kunnen geen consument-gerichte prijs

Intel Tiger Lake release datum