iPhone-deal alert: voor de iPhone 6S voor slechts € 99.99 bij Sprint

De iPhone 6 is een solide en betrouwbare telefoon met een 4.7-inch Retina-display en packs 32GB opslag. De iPhone biedt een 12MP camera, een 5 MEGAPIXEL FaceTime HD-camera, Touch ID vingerafdruk voor veilig toestemming van De smartphone wordt aangedreven door de Apple-A9 chip en de levensduur van de batterij biedt tot 14 uur gesprekstijd.Shop meer iPhone aanbiedingen met onze roundup van de goedkoopste iPhone 6S ontgrendeld SIM-free prijzen.Apple iPhone 6s – Smartphone…

iPhone 6S: 9.99 .99 bij Sprint
Voor een beperkte tijd, kunt u de betrouwbare iPhone 6S te koop bij de Sprint voor slechts .99. De iPhone vereist activering van de Sprint waarin de Onbeperkte Kickstart plan dat begint bij /mo.
Bekijk De Deal

Dit is een ongelofelijke deal op een Apple-smartphone en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de iPhone 6S. Een refurbished iPhone 6S momenteel te koop voor 5, waardoor de prijs op deze nieuwe smartphone van Sprint heel aantrekkelijk.
Als u op zoek bent naar een goedkope iPhone-deal, kijk dan niet verder dan deze fantastische aanbieding van de Sprint. Voor een beperkte tijd, je krijgt de iPhone 6S te koop voor slechts .99 met de activering. De oudere generatie iPhone gewoonlijk verkoopt voor 9.99, dus met deze deal bespaart u maar liefst 0.