Philips’ nieuwe OLED805 en OLED855 Tv ‘ s gebruik van AI macht pimp je foto

Komt op 55-inch en 65-inch versies, de Tv ‘ s zal een release in Mei, met de prijsstelling, om geopenbaard te worden. Echter, het vlaggenschip van de TV blijft het Philips OLED+984 met de geïntegreerde Bowers en Wilkins soundbar echter verwachten dat de prijzen worden weergegeven dienovereenkomstig. En, zoals altijd, de TP Vision-arm van Philips niet het distribueren van deze sets in Noord-Amerika, helaas.
Drie-zijdige Ambilight aan boord is, zoals Dolby Atmos signal processing – maar verwacht niet te krijgen waar overhead-klinkende geluid van de ingebouwde 50 watt luidspreker systeem. Android blijft het besturingssysteem van keuze (in de 9.0 wijziging), terwijl de beide Assistent Google en Amazon ‘ s Alexa stem assistenten aan boord.