Apple Horloge te koop bij Walmart: aanbiedingen op het Apple-Horloge 3 en 5 voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is minder dan twee weken weg, en als u op zoek bent om geld te besparen op het perfecte cadeau, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Walmart is de V-Day gift guide bevat kortingen op populaire tech items, zoals de best verkochte Apple-Horloge.

Nu, Walmart heeft het Apple-Horloge-Serie 3 te koop voor $189. Dat is een $90 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de 38mm smartwatch. Walmart heeft ook het Apple-Horloge 3 met cellulaire te koop voor $229 en de gloednieuwe Apple Horloge 5 te koop voor $384.

Het Apple-Horloge 3 zit vol met gezondheid en fitness-gerichte functies, terwijl ook het houden u verbonden. De smartwatch houdt de activiteiten, trainingen en aantal verbrande calorieën en biedt 24/7 het meten van de hartslag. Het zwem-proof smartwatch zal zelfs u op de hoogte wanneer een ongewoon hoge of lage hartslag wordt gedetecteerd en beschikt over een ademhaling app om te helpen met de stress van alledag. De Series 3 horloge biedt een 18-uur levensduur van de batterij en omvat de belangrijkste smartwatch functies, zoals de mogelijkheid om te bellen, berichten te verzenden en ontvangen meldingen.

Zoals we hierboven vermeld, dit is de laagste prijs die we gevonden hebben voor het Apple-Horloge-Serie 3 en een fantastische deal voor een feature-rijke smartwatch. We weten niet hoe lang Walmart zal het Apple-Horloge aan deze record-lage prijs, dus je moet snel handelen voordat het weg is.

Apple Horloge aanbiedingen:

Apple-Horloge-Serie 3 GPS, 38mm: $279 $189 bij Walmart
Walmart heeft het Apple-Horloge-Serie 3 terug in de voorraad en te koop voor $189. De 38mm smartwatch functies van de hartslag en GPS-technologie en is verkrijgbaar in een zwarte en witte sport band.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 3 GPS + Cellular, 38mm: $379 $229 bij Walmart
Als je geïnteresseerd bent in een mobiel abonnement, Walmart heeft het Apple-Horloge-Serie 3 met cellulaire te koop voor $229. De Series 3 smartwatch voorzien van LTE-connectiviteit, waarmee je internet en telefoon verbinding op uw horloge zelfs wanneer je iPhone is ver weg.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 5 GPS, 40mm: $399 $384 bij Walmart
Walmart heeft de nieuwe 40mm Apple Horloge 5 te koop voor $384. De laatste smartwatch heeft een Retina-display en bevat een bijgewerkte ECG-app.
Bekijk De Deal

Meer ONS Valentine ‘ s Day verkoop

  • Amazon – Een brede selectie van cadeaus voor hem, haar, kinderen, huisdieren en meer
  • Godiva Chocolade – Semi-jaarlijkse verkoop, tot 60% korting selecteer uw producten
  • Victoria ‘ s Secret – Semi-jaarlijkse verkoop, tot 70% korting op de hele site
  • Shari de Bessen – levering op Dezelfde dag in gebieden selecteren
  • Lindt Chocolade – Gratis standaard verzending op bestellingen $75+ met code FREESHIP75
  • Nordstrom – Handgemaakte geschenken die gratis verzonden
  • Overstock – Bespaar op sieraden, horloges, kaarsen en meer
  • Doel – Een grote selectie van Valentijn snoep, traktaties en home decor

Ontdek meer Apple horloge verkopen met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die op ieder model is nog steeds gevuld met de retailers.

U kan ook zie ook onze lijst van Valentine ‘ s Dag bloemen: de beste online bloemen bezorgen diensten.