Apple Horloge te koop bij Best Buy: het Apple-Horloge 4 krijgt een $100 prijs knippen

Als u op zoek bent naar een addertje onder het gras een deal op de best verkochte Apple Horloge, dan bent u in geluk. Best Buy heeft de Apple-Horloge-Serie 4 te koop voor $249. Dat is een $100 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de 40mm smartwatch. Als u geïnteresseerd bent in het LTE-connectiviteit, Best Buy heeft ook het Apple-Horloge 4 met mobiele koop voor $379.

De Apple Horloge 4 is verpakt met gezondheid gerichte functies en is voorzien van een ingebouwde ECG-app om u te waarschuwen wanneer een hoge of lage hartslag wordt gedetecteerd. De smartwatch tracks populaire trainingen en het aantal verbrande calorieën en biedt persoonlijke coaching om je gemotiveerd te houden. Het zwem-proof smartwatch heeft ook een 30% groter scherm waardoor het makkelijker wordt om te zien gezondheid statistieken, berichten en meldingen. De Serie 4 biedt een indrukwekkende 18-uur levensduur van de batterij en bevat nieuwe functies zoals een val detectie en sos SOS.

Het Apple-Horloge-Serie 5 die op dit moment te koop voor $399, dat maakt de $249 prijskaartje op het Apple-Horloge 4 zeer aantrekkelijk. We weten niet hoe lang het Beste Kopen zal de smartwatch op de verkoop, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Apple Horloge 4 aanbiedingen:

Apple Horloge 4 GPS, 40mm: $349 $249 bij Best Buy
Best Buy heeft de 40mm Apple Horloge 4 te koop voor $249. Dat is de laagste prijs die we hebben gezien voor de smartwatch die tracks activiteit, populaire trainingen, aantal verbrande calorieën en biedt continu de hartslag.
Bekijk De Deal

Apple Horloge 4 GPS + Cellular, 44mm: $479 $379 bij Best Buy
Best Buy heeft de Apple Horloge 4 met mobiele koop voor $379. De 44mm smartwatch voorzien van LTE-connectiviteit waarmee u om internet en telefoon verbinding op uw horloge zelfs wanneer je iPhone is ver weg.
Bekijk De Deal

Ontdek meer Apple horloge verkopen met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die op ieder model is nog steeds gevuld met de retailers.

U kunt ook grijpen Apple ‘ s smartwatch voor minder met gereviseerde Apple Horloge verkopen.