MacBook 2020 releasedatum, nieuwtjes en geruchten

De MacBook is niet meer, dus hoop je van het kopen van een MacBook 2020 officieel de grond in geboord. Helaas, Apple low-key aangekondigd op 10 juli 2019 dat ze liet de MacBook van hun MacBook line-up, en bevestigd dat het niet zal worden vervangen door een nieuwe versie. Tenminste, niet in de nabije toekomst. In feite, deze 12-inch laptop is niet langer beschikbaar op de website van Apple.

Dit is geen grote verrassing, vooral omdat vorig jaar kwam en ging, met geen enkel teken van de nieuwe MacBook. In plaats daarvan, Apple lanceerde het nieuwe MacBook Air – die sommigen beweren vervangen. Het niet maken van een verschijning op de WWDC 2019 naast de nieuw ontworpen Mac Pro 2019 en macOS Catalina, een van beide. Omdat de nieuwste dun en licht is bijna 2 jaar, we waren eigenlijk meer dan klaar voor de opvolging.