Externe werknemers belangrijkste doelstellingen voor cyber-aanvallen

Volgens een studie van OneLogin over de toekomst van werk, meer dan de helft van de Cio ‘s verwacht een stijging van de medewerkers die op afstand werken, terwijl 97% zegt dat binnenkort hun personeelsbestand zal worden op grote schaal verspreid over de regio’ s en tijdzones. Bedrijven worden gedwongen om zich aan te passen aan de stijgende vraag naar een dynamische werkomgeving, die zich kan manifesteren als iets van werknemers brengen hun eigen apparaten naar werk van werknemers met behulp van corporate machines in huis als onderdeel van een flexibel uurrooster. Echter, dit verhoogt de veiligheid last door de noodzaak voor een betere identity management.

Over de auteur

Stuart Scherpe, vice-president van de oplossing engineering bij OneLogin.

Millennials, de Flexibele Generatie

Deze stijgende vraag naar flexibele werkomgevingen lijkt te worden onder leiding van de digital native generatie. Als Duizendjarige en Generatie Z werkers van leeftijd op de werkvloer, zullen ze beginnen met dicteren corporate normen. Inderdaad, 93% van de Cio ‘ s geloven dat het tempo van de evolutie te versnellen door 2025, vergelijken met een volwassen beroepsbevolking.