De Samsung Galaxy Note 10 en S10 Lite aanbiedingen zijn hier – dit is waar voor pre-order

SIM-gratis Samsung telefoons:
Dus…Samsung is druk bezig geweest! We zijn dus gericht voor de release van de Samsung Galaxy S20 deals die we bijna vergeten over de Samsung stapel van betaalbare apparaten lanceren voor dat.
Dit is de ultieme vraag. Eén ding hebben al deze toestellen gemeen hebben is dat ze alle betaalbare, sommigen meer dan anderen.
De twee ‘A’ – apparaten aan de andere kant zijn een voortzetting van Samsung ‘ s inspanningen om te infiltreren in de betaalbare telefoons markt. En gezien de gigantische batterijen, HD-schermen en een leger van camera ‘ s aan boord, we zijn echt heel verbaasd over de prijzen die zij hebben getroffen van £329 voor de Galaxy A51 en £419 voor de Samsung A71.
Samsung telefoon contracten:
Carphone Warehouse
Mobiele telefoons.co.verzending
e2save
Betaalbare Mobiele Telefoons
Buymobiles
EE
Drie

Waar te koop Samsung Galaxy S10 Lite, A51, A71 en Noot 10 Lite aanbiedingen:

Als we zeggen stapel, dan bedoelen we het heel letterlijk met vier apparaten tegelijk met de lancering. Dat is de Samsung Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite, A51 en A71. Lees meer:
Voor wie de voorkeur geeft aan iets een beetje meer krachtige, Samsung ‘ s Galaxy S10 Lite (£579) en de Toelichting 10 Lite (£529) zijn de beste van Samsung in 2019 en condensatie van de kosten recht naar beneden, de landing u een aantal geweldige specs tegen een veel betere prijs.Als je iets wilt met een beetje meer power, vergelijkbaar met wat werd aangeboden vorig jaar toen de twee Lite apparaten voor je is. De Opmerking 10 Lite met zijn unieke “S’ pen en een aantal indrukwekkende specs camera terwijl de S10 Lite richt zich op de batterij, de verwerking van de macht en het hebben van een hoge kwaliteit scherm.
U zal niet worden verrast om te leren de meeste retailers en netwerken hebben gesprongen op deze lancering – het is Samsung na al! Maar we hebben een lijst gemaakt van de belangrijkste namen hieronder. Echter, met alle apparaten nog steeds in de pre-order periode, het zal een tijdje totdat u deze heeft ontvangen.

Galaxy Lite of Samsung ‘A’ – serie-die nieuwe handset moet ik kopen?

Als je wilt pre-order elk van deze met de hand dan kunt u dit doen vanuit een van deze winkeliers:
De Samsung Galaxy A51 en A71 zijn volledig wees in de richting van betaalbaar te zijn. Ondanks zijn verrassend goedkoop, ze houden het heel goed in de specs van de afdeling, het aanbieden van fatsoenlijk formaat batterijen, ton van camera ‘ s en goed uitziende schermen, maar ze vallen iets kort in de verwerking van de macht van de afdeling.
Zoals u waarschijnlijk al geraden van de namen van deze apparaten verdeeld in twee categorieën – de Lite-apparaten en de ‘A’ serie opties. Terwijl ze werken allemaal binnen enkele indrukwekkend lage prijs tussen haakjes, het is echt een optie van het budget en mid-range.
Amazon
Argos
Zeer
John Lewis
Samsung