Deze goedkope Android-TV-tuner soundbar is gebrekkig, maar we willen het concept

De audio subsysteem bestaat uit twee luidsprekers (2,5-inch, 15W-stuurprogramma ‘ s) en één subwoofer (3-inch, 15W), die moet worden veruit superieur is aan alles te vinden in een televisie.
Voor , je krijgt een bruikbaar apparaat dat is voorzien van een tuner en een zeer goede geluids-subsysteem (in theorie). Je moet in staat zijn om toegang te krijgen tot Youtube, zonder veel moeite, dus als je moet niet te uitgebreid, de KS2 moet een goede match te zijn.Bekijk De Deal
De soundbar is mooi compact op 51cm, en de esthetische onschadelijk. Het is wat erin zit, dat maakt ons ineenkrimpen: een quad-core processor met 1GB RAM, 8GB aan opslag aan boord en Android 5.1.1, die kwam bijna vijf jaar geleden. De Mecool KS2 valt in dezelfde val. Het concept is interessant; een soundbar die dienst doet als een Android-box met een ingebouwde tuner. Het is ook zeker betaalbaar, komen op iets meer dan op Aliexpress, maar riekt naar vals economie bij nadere inspectie.
Mecool KS2 Android Sound bar – .12 op Aliexpress

Geïntegreerde systemen, of in computing -, druk-of hi-fi, bijna nooit bij elkaar brengen van de beste beschikbare onderdelen. Integratie wordt vaak gezien als een andere manier om kosten te besparen, dan verbeteren de prestaties.
Er is ook een DVB-tuner, een LAN-poort, twee USB 2.0-poorten, een HDMI aansluiting, een externe Wifi antenne, een microSD card reader, en een overvloed van legacy poorten, maar helaas geen SPDIF aansluiting.
Dat gezegd hebbende, we zien graag een andere leverancier komen met een soortgelijk product met een geactualiseerd BESTURINGSSYSTEEM en hardware, en een webcam en Google-Assistent te starten – dus waarom niet?
We willen het geïntegreerde concept, maar kan niet eerlijk adviseren het apparaat, omdat de verouderde onderdelen te schepen met. Dus, ga op uw eigen risico.