MacBook Pro 16-inch laptop ziek $200 korting bij Best Buy

Die 8-core, 16-draad Intel Core i9 processor gecombineerd met 16GB RAM-geheugen is deze laptop absoluut slopen van een computing werklast je zou kunnen denken bij het werpen. Dit is zeker een dure laptop, maar u oprecht zult niet vinden van een meer draagbaar apparaat waarop macOS Catalina – tenzij, natuurlijk, je telt de wielen van de Mac Pro.
Maar, als die gigantische prijs maakte je twee keer nadenken over het aannemen van een MacBook Pro met een bevoegde toetsenbord, we hebben goed nieuws: het is iets goedkoper nu bij Best Buy.
Echter, dat is gewoon de manier van dingen als het gaat om de beste Macs. Dit, echter, is echt de beste MacBook die is gemaakt in het jaar, tenminste sinds de MacBook Pro is vernieuwd terug in 2015. Als u een Mijn Best Buy lid, bespaart u tot 0 op een MacBook Pro 16-inch met een Intel Core i9 processor, 16GB RAM en een 1 tb SSD aan. Dat brengt de prijs omlaag van ,799 tot ,599 dat is nog steeds duur.
Wanneer Apple lanceerde de 16-inch MacBook Pro eind vorig jaar bracht eindelijk een schat aan verbeteringen die we al jaren vragen – al kwam met een forse prijskaartje.