Weekend Amazone verkoop: enorme gaming aanbiedingen plus fitness-trackers, iPads, tablets en headphones op koop nu

Logitech G502 SE Held wired gaming muis | .99 .99 bij Amazon
Dit is een fantastische korting op een al even geweldige gaming muis van Logitech. De G502 SE Hero biedt een pinpoint nauwkeurige sensor met een schat van aanpasbare knoppen lightsync RGB en een set van gewichten voor extra personalisatie.
Bekijk De Deal
Logitech G213 gaming keyboard | .99 .48 bij Amazon
Dit is een briljante RGB gaming toetsenbord voor onder . Morsbestendig, duurzaam, aanpasbaar en tactiele, het Wonderkind G213 toetsenbord biedt een breed scala van functies en media functies te starten.
Bekijk De Deal
Xbox Één controllers | Van .88 bij Amazon
Amazon hebben gehakte een paar dollar uit hun Xbox Een draadloze controllers vandaag, met een assortiment van kleuren en designs zien voor kortingen op de raad van bestuur.
Bekijk De Deal

Amazon Dagelijkse Aanbiedingen: Today ‘ s Top Picks

Smartwatch / fitness tracker aanbiedingen

Enorme Garmin en Fitbit fitness tracker aanbiedingen

Garmin Venu GPS smartwatch | 9.99 9.99 bij Amazon
De Garmin Venu smartwatch is terug te koop nu bij Amazon, met een terugkeer naar een sub-0 prijskaartje wij zo veel hield. Je het oppakken van een enorme waaier van toezicht op de gezondheid heeft, Spotify, Amazon Muziek, en Deezer mogelijkheden, en meer dan 20 vooraf geïnstalleerde sport apps.
Bekijk De Deal
Garmin Instinct | 9.99 8.29 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een fitness tracker deal die meer geschikt zijn voor het buitenleven, dan is dit Garmin Instinct heeft militaire-grade van weerstand tegen thermische schokken en water druk. Ook heeft u toegang tot drie wereldwijde navigatie-systemen en alle fitness en hart bijhouden van je verlangen.
Bekijk De Deal
Honeywell Thuis WiFi slimme thermostaat | 9 3 bij Amazon
Bespaar op de Honeywell Home slimme thermostaat – systeem-Alexa, Google Startpagina, Slimme Dingen, en IFTTT compatibele oplossing voor slimme uw huis te verwarmen in de winter. Deskundige installatie kost je nog eens 0, maar het is eenvoudig te installeren als je zeker weet dat je niet eisen dat dergelijke diensten.
Bekijk De Deal
PS4 Slim 1TB | God van de Oorlog, De Laatste van Ons: Remastered, Horizon Nul Dawn: Complete Edition | 245 dollar bij Amazon
Pick-up een enorme capaciteit van 1 tb PS4 Slim deal voor minder dan de gebruikelijke console prijs en mee naar huis nemen sommige van de beste exclusieve games in één klap. Dat is een overwinning in onze deal-jacht boeken.
Bekijk De Deal
Logitech G Pro mechanisch gaming toetsenbord | 9.99 .99 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een mechanisch gaming toetsenbord, Logitech G Pro kan bieden een bijzonder interessante deal dit weekend. U kunt besparen op de RGB-toetsenbord en ervaring uitstekende bedieningstijden en duurzaamheid met een van Logitech ‘ s meest bekende gaming toetsenborden.
Bekijk De Deal
Lenovo Ideapad 330 EXEMPLAREN 15,6-inch laptop | 9 8.95 bij Amazon
Deze 330 EXEMPLAREN Lenovo Ideapad model heeft slechts 4 gb RAM vermeld, maar u bent ook aan de 16 GB van Intel Optane geheugen om de balans van de boeken op die spec. De Optane geheugen fungeert als een gestroomlijnde buffer tussen je harde schijf en de CPU, het maken van lees-en schrijfsnelheden ongelooflijk snel. Als je na de big-opslag, deze harde schijf van 1 tb zal doen de truc, en terwijl er geen SSD om te spreken van, je krijgt een efficiënte krachtoverbrenging dankzij die Optane geheugen. Er is ook een mooie quad-core 8e generatie i5 processor om alles over te tikken.
Bekijk De Deal
iPad (2019) WiFi 32GB | 9 9 op Amazon
U kunt kiezen uit de nieuwste iPad voor onder de 250 dollar bij Amazon nu – een fantastische prijs voor de 2019 vlaggenschip model. Je hebt toegang tot 32GB opslag in het hier – perfect voor een paar apps en downloads, maar meestal als je tevreden bent streaming en het opslaan van grotere bestanden in de cloud.
Bekijk De Deal
Amazon Echo | .99 .99 bij Amazon
De nieuwe Amazon Echo is beschikbaar voor uit bij Amazon op het moment. Het is niet de goedkoopste die we gezien hebben de volwaardige smart speaker gaan op Amazon onlangs, maar als je na de Dolby-aangedreven luidspreker bespaar nu geld met deze Echo deal.
Bekijk De Deal
Sony WH-1000 XM3 noise-cancelling hoofdtelefoons | 9.99 8 op Amazon
U bent het oppakken van TechRadar de top pair van noise-cancelling hoofdtelefoons met deze Sony WH-1000 XM3-deal. Op grond van 0, zien we een geweldige prijs voor deze prachtige blikjes, met toonaangevende ruisonderdrukking en een mooie geluidskwaliteit. U kunt ook pick-up vernieuwd voor 9.99.
Bekijk De Deal
Op de top van dat alles, we zien ook een aantal fantastische prijzen op iPad aanbiedingen dit weekend, evenals hoofdtelefoon deals aanbieden van geld uit een aantal van onze favoriete modellen. Amazon Echo producten zijn ook het zien van een verkoop revival van dit weekend, met veel luidsprekers en beeldschermen bieden.

Audio-en headphone aanbiedingen

Beats en AirPods omzet in warm

Nintendo Switch Pro Controller | .99 bij Amazon
U kunt het opslaan van op de Nintendo Switch Pro controller bij Amazon vandaag en krijgen een aantal serious gaming gedaan met de Schakelaar. Het is de beste manier om een verbeterde controller voelt, zonder concessies te doen op uw rumble of motion controls.
Bekijk De Deal
Powerbeats Pro echte draadloze oordopjes | 9.95 9.95 bij Amazon
Voor wie op zoek is naar fitness-geïnspireerde draadloze oordopjes verkoop, de Powerbeats Pro zijn een fantastische korting deze week bij Amazon. U bent de sloop van ruisonderdrukking in het voordeel van de fantastische comfort en een oor grip ontwerp die ervoor zorgen dat uw knoppen zal nooit uit glijden zelfs tijdens de meest intense workouts.
Bekijk De Deal
Xbox One S | Versnellingen 5-bundel | 9.99 5.99 bij Amazon
Pak alle vijf Versnellingen games en een Xbox met Een S-console voor slechts een beetje meer dan 0 deze week bij Amazon. Dat is een fantastische prijs die we hebben gezien van deze aanbiedingen stijging van de kosten over de afgelopen week of zo.
Bekijk De Deal
DualShock 4 – controller- diverse kleuren | .99 .96 bij Amazon
Amazon heeft klopte ongeveer uit hun assortiment van de DualShock 4 controllers. Dat maakt het een ideaal moment is om te grijpen een reserve-of update je gamepad met wat verse triggers.
Bekijk De Deal
Asus VivoBook 15-inch gaming-laptop | 9.99 9.99 bij Amazon
Je krijgt een quad-core AMD R5 processor met 8GB RAM en een 256 GB SSD binnen deze slanke, dunne schil. U zult ook worden uitgevoerd Radeon Vega 8 graphics, dus er is genoeg reden om een aantal gaming daar zo goed.
Apple AirPods met het opladen van geval | 9 139 dollar bij Amazon
De standaard van de tweede generatie van Apple Airpods zijn nog steeds te koop bij Amazon voor 9. We zagen slechts beschikbaar voor een klein beetje minder dan deze prijs over Black Friday dus als je het gemist over de aanbiedingen van het seizoen, het is nooit te laat om te tas een koopje.
Bekijk De Deal
Lenovo S145 15,6-inch laptop | 9 5 bij Amazon
Deze Lenovo biedt een compromis tussen de opslag en de verwerking van dat houdt de prijs naar beneden tot onder de 0. Dat compromis zal werken voor u als u op zoek bent naar een groter dan gemiddelde harde schijf in deze prijsklasse (je krijgt 500GB hier), maar je het niet erg het swappen van een bliksem snelle processor, een Intel Pentium Goud 5405U. Die processor, samen met 4 gb RAM heeft, zal zeker u door middel van dagelijkse taken en streaming, maar het is iets om te onthouden als je winkelen onder de 0.
Bekijk De Deal

Tablet en laptop aanbiedingen

Fantastische iPad aanbiedingen en besparingen

Toshiba LF711U20 50-inch 4K UHD smart TV | 0 9.99 bij Amazon
Deze Toshiba 4K TV deal bespaart u meer dan 0 op Amazon vandaag. Plus, je bent nog steeds Dolby Visie op de display – een fantastische feature bij deze prijs.
Bekijk De Deal
We hebben afgerond tot onze favorieten hieronder, maar u kunt ook kijken op al onze picks verder naar beneden op de pagina.
Razer Kraken gaming headset | .99 .95 bij Amazon
Deze Razer Kraken headset heeft een licht aluminium frame met 7.1-kanaals surround-geluid en een uitschuifbare microfoon. Perfect voor gebruik in combinatie met PC, PS4, en Nintendo Schakelen, je bent een besparing van deze week met Amazon.
Bekijk De Deal
HomeSpot Bluetooth 5.0 audio zender voor de Nintendo Schakelaar | .99 .99 op Amazon
Sinds de Nintendo Schakelaar werd uitgebracht zonder de mogelijkheid om te verzenden bluetooth-audio naar een draadloze koptelefoon of luidsprekers, de race is voor bedrijven van derden voor het produceren van de add-on voor de job. HomeSpot won de race met deze ongelooflijk eenvoudige USB-C steek die stuurt audio-duidelijk en snel van en naar een bluetooth-hoofdtelefoon. Plus, je krijgt zelfs een USB-adapter voor gebruik in de gekoppelde modus.
Bekijk De Deal
Samsung Galaxy Tab A | 16GB | 9.99 7.99 bij Amazon
Er is slechts 16 gb opslag zit in deze goedkope Samsung Galaxy tablet, maar als je op zoek bent naar een snelle tablet voor lichte e-mails en het streamen bent u in geluk. Plus, kunt u het opslaan van meer dan 0 op Amazon nu.
Bekijk De Deal
Beats Solo 3 Draadloze Hoofdtelefoon: 9.99 5 bij Amazon
De Beats Solo-3 hoofdtelefoon een 0 prijs knippen bij Amazon. De best verkopende draadloze hoofdtelefoons leveren 40 uur levensduur van de batterij en het werken met Siri voor handsfree besturing.
Bekijk De Deal
Xbox One X | Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling | 9.99 9.99 bij Amazon
Dit is een populaire bundel biedt een van de meest gewaardeerde games van de laatste paar maanden met de Xbox de krachtigste console nog niet. Plus, je bespaart een goede 0 algemeen en aan het spel gratis!
Bekijk De Deal
Amazon Echo Show 5 | .99 .99 bij Amazon
Grijp deze smart display om uw huis te openen voor een nieuwe wereld van Alexa opdrachten en antwoorden. Volg recepten, inhalen op een aantal eerste-Video, Video-bellen, en te personaliseren met uw eigen foto ‘ s op de 5,5-inch touchscreen display.
Bekijk De Deal
Sony WF-1000XM3 echte draadloze oordopjes | 9.99 8 bij Amazon
Als u op zoek bent voor het blokkeren van de wereld en zich te concentreren op een aantal ongelooflijke audio, de Sony WF-1000XM3 oordopjes hebben een scherpe propositie voor je. U kunt het opslaan van op de fantastische knoppen deze week, waardoor de prijs daalt tot onder de 0.
Bekijk De Deal
Lenovo Ideapad 330 cm (15,6-inch laptop | 9.99 8 op Amazon
Bespaar 1 op deze Lenovo Ideapad 330 laptop deal bij Amazon. U bent het oppakken van 8GB RAM-geheugen en een 256 GB SSD – goede specs voor deze prijs, en niet te vergeten de AMD-A9 processor en Radeon R5 graphics.
Bekijk De DealFitbit Versa 2 fitness tracker | 9 9.95 bij Amazon
Deze prijs drop markeert de terugkeer van een van onze favoriete fitness tracker deals van het jaar zo ver – de Fitbit Versa 2. Deze all-in-one smartwatch biedt uitstekende oefening en activity monitoring met de mogelijkheid tot het afspelen van uw muziek en Alexa rechtstreeks van uw horloge.
Bekijk De Deal
Het is een goede tijd om een gamer – deze Amazone verkoop hebben opende een hele nieuwe game-aanbiedingen dit weekend. We zien tal van Xbox Één, PS4 en Nintendo Schakelaar omzet ook, maar er is ook een aanbod van nieuwe en terugkerende fitness tracker aanbiedingen voor mensen die op zoek om te vertrekken van de bank.
Logitech G203 Prodigy RGB-wired gaming muis | .99 .99 bij Amazon
Deze super goedkope gaming mouse biedt een uitstekende sensor bij deze prijs, waardoor elke reactie onmiddellijk. Je bespaart een goede op deze bijzondere gaming mouse, met veel meer Logitech aanbiedingen te profiteren.
Bekijk De Deal
Corsair Scimitar Pro RGB gaming mouse | .99 .99 bij Amazon
We houden van de Corsair Scimitar Pro niet alleen vanwege de lage prijs in vergelijking met anderen in zijn klasse (en zelfs lagere deze week), maar ook vanwege zijn ongelooflijke aanpassingsmogelijkheden en comfort fit. U kunt het opslaan van op de muis gemaakt voor MMO gaming op Amazon nu.
Bekijk De Deal

Gaming aanbiedingen

PC gaming deals aan te bieden fantastische kortingen plus bespaar flink op de console randapparatuur

PS4 Slim 1TB Console | Dagen van de Play Bundle | 9 3.89 bij Amazon
Voor de limited edition Dagen Van Play Bundel te koop bij Amazon voor 2.01. De PlayStation 4-console wordt geleverd in staal zwart en bevat een harde schijf van 1TB en een bijpassende draadloze DualShock 4-controller.
Bekijk De Deal
iPad (2019) WiFi 128GB | 9 329 dollar bij Amazon
Dit is het nieuwste vlaggenschip iPad te raken van het schap. Je krijgt ondersteuning voor de nieuwste randapparatuur in dit buitengewoon goedkope iPad deal van vandaag, plus een mooie prijs op Amazon.128 GB is meer dan genoeg voor het opslaan van uw entertainment en documenten en een paar high-performance apps op te starten.
Bekijk De Deal
Lenovo Smart Tab | 16GB | Alexa ingeschakeld oplaadstation | 9.99 .99 bij Amazon
Dit is een super goedkope tablet deal, het aanbieden van een 16GB-tablet met een aantal handige Alexa functies voor onder de 0. U zal niet worden aandrijven door middel van high-performance apps op dit apparaat, maar het is de moeite waard als je na een display voor Alexa die u kunt nemen op de gaan voor licht werk en streaming.
Bekijk De Deal
Amazon Echo-Stip | .99 .99 bij Amazon
De Echo-Stip is de makkelijkste manier om kick start uw smart home. Een smart speaker in zijn eigen recht, maar niet zit in de hoogste laag, de Echo-Stip banden samen met uw smart home apparaten en diensten in één handige hub.
Bekijk De Deal
Fitbit Laden 3 fitness tracker | 9.95 .95 bij Amazon
U kunt de Fitbit Laden 3 te koop voor .95 bij Amazon. De water-resistente fitness tracker biedt 24/7 hartslag bijhouden en tracks populaire training, activiteit, slaap en aantal verbrande calorieën.
Bekijk De Deal
Limited Edition versnelling 5 Xbox One X | 9.99 5 bij Amazon
Dit is een limited edition console met een 0+ prijs drop – genoeg om te grijpen een deal hunter ‘ s aandacht. Naast een download code voor het merk nieuwe versnelling 5, krijg je ook codes voor Gears of War 1-4 en de maand van de gratis toegang tot Xbox Spel Voorbij en Xbox Live Gold.
Bekijk De Deal
Fossiele Gen 5 Carlyle smartwatch | 5 9 bij Amazon
Pick-up van de Fossiele Gen 5 Carlyle smartwatch voor uit de oorspronkelijke vraagprijs nu bij Amazon. Je krijgt een prachtige roestvrij stalen horloge met een smartphone meldingen, Google Past de hartslag en het bijhouden van activiteit en een speaker voor het ontvangen van en het maken van telefoongesprekken. Er is genoeg om uit te pakken hier, en tegen een goede prijs.
Bekijk De Deal
Sandisk 128GB MicroSDXC UHS-1 memory card | .99 .50 bij Amazon
Deze geheugenkaart is speciaal gemaakt voor de Nintendo Schakelen, zodat je weet dat je steeds geoptimaliseerd lees snelheden voor de console. 128GB is ook een fantastische opslagruimte voor slechts dit weekend.
Bekijk De Deal
Samsung UN50RU7100 50-inch UHD HDR-4K-TV | 9.99 7.99 bij Amazon
Dit 2019 Samsung 4K TV is met 0 nu bij Amazon, wat betekent dat u kunt genieten van de krachtige, ultra-hd processor en PurColor detail voor nog minder nu. Dit is een fantastische TV met heldere definitie en Amazon Alexa ingebouwd in voor een goede maatregel.
Bekijk De Deal
TCL 55-inch UHD HDR-4K-TV | 9.99 9.99 bij Amazon
Deze 0 TV hoofden naar beneden tot 0 prijskaartje van deze week en biedt indrukwekkende functies, zoals Dolby Visie en HDR-prestaties op te starten. U kunt ook betalen van een beetje extra en pakket in een PS4 of Xbox Een console terwijl u bij het bent.
Bekijk De Deal
Garmin Vivoactive 3 GPS | 9.99 6.99 bij Amazon
Als een fitness-tracker de Garmin Vivoactive 3 blinkt uit met 15 vooraf geïnstalleerde programma ‘ s gericht op diverse sporten en oefeningen en stress tracking boot. Als een smartwatch, dit 6 pols stuk nog niet laten – het aanbieden van meldingen, zeven dagen de batterij en de Garmin Betalen ook.
Bekijk De Deal
Orzly carry case voor Nintendo Schakelaar | .99 .99 bij Amazon
Orzly worden gerespecteerd om hun hoge kwaliteit Nintendo Schakelaar draagtasje en accessoires producten en deze hard shell case is een goed voorbeeld van hun waarde. Je krijgt voldoende opbergruimte voor twee sets van Vreugde-Con-controllers, sommige kabels, en alle spellen in een veilige en stabiele zakje.
Bekijk De Deal
Apple iPad Air | 10.5-inch | 64GB | 9 9 op Amazon
De iPad Lucht neemt alle beste stukjes van de klassieke iPad-ervaring en biedt een nieuwe lichtgewicht model om het gedaan te krijgen met. Dit is het 64-gb model en de goedkoopste configuratie vindt u in iPad aanbiedingen van deze week.
Bekijk De Deal
De Dell Ultrasharp U2415 computer monitor | 9.99 9.95 bij Amazon
Pick-up van deze fantastische Dell computer monitor voor iets meer dan 0 van deze week – een grote verbetering ten opzichte van de 0 dagelijks prijskaartje. Dit is een 24-inch beeldscherm met een groot aanbod van poorten en functies.
Bekijk De Deal
Fitbit Alta HR fitness-tracker | 9.95 .95 bij Amazon
U kunt het best verkochte Fitbit Alta HR koop voor bij Amazon. De ultra-slim activity tracker biedt continu de hartslag en tracks stappen, afstand en verbrande calorieën.
Bekijk De Deal
Garmin Fenix 5X | 9.99 9.99 bij Amazon
De luxe Garmin Fenix 5X is tot slechts 9 op het moment van Amazon, wat betekent dat u kunt ophalen van de functie-geladen multi-sport horloge voor meer dan 0 minder. Gestapeld met outdoor-navigatie, tracking en statistische meldingen tijdens uw training, en tientallen verbonden functies, dit is een fitness-tracker voor de serieuze.
Bekijk De Deal
Samsung QN55 QLED 55-inch 4K-HDR-TV | ,197.99 7.99 bij Amazon
Dit is een grote sub-0 prijs op een gewoonlijk goed meer dan .000 55-inch QLED TV van Samsung. Dat is ook een 0 extra korting op de normale verkoopprijs voor deze eenheid. Je krijgt een fantastische quantum processor opwaardering van alles wat je ziet zo goed als alle Alexa en Google Assistent compatibiliteit u zou kunnen vragen.
Bekijk De Deal
Samsung QN49 49-inch QLED 4K-UHD-TV | 9 7.99 bij Amazon
Als je na een hoger dan gemiddelde kwaliteit weer te geven, maar zijn niet al te enthousiast door het gangbare tarief van een LG OLED, deze Samsung QLED TV deals zijn perfect. Ze bieden een fantastisch scherm met de opschaling van de verwerking, HDR en slimme functies die u zou verwachten van een high-end TV, zonder het prijskaartje te gaan met het.
Bekijk De Deal
De Razer DeathAdder Elite wired gaming muis | .99 .99 bij Amazon
Als u op zoek bent naar meer van een Razer smaak, u zult het gehoord hebben van de DeathAdder Elite. De razend populaire gaming muis blinkt uit in zijn optische sensor kwaliteit, programmeerbare knoppen, mechanische schakelaars en Chroma (kleur) RGB-aanbod.
Bekijk De Deal
Beats Powerbeats 3 Hoofdtelefoon: $199.99 .99 bij Amazon
Dit Powerbeats 3 hoofdtelefoon deal is te koop voor slechts .99 bij Amazon. Dat is een 0+ korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de water-resistente draadloze oordopjes. De Powerbeats 3 deel uit van de Beats Decennium Collectie en wordt geleverd in een zwart-rode kleur combo.
Bekijk De Deal
Jeecoo USB Pro gaming headset (PC) | .99 bij Amazon
Dit Jeecoo gaming headset is de perfecte reeks van goedkope gaming koptelefoon als je in een snuifje of u op zoek bent naar fantastische waarde. Je krijgt van 7.1 surround sound met memory foam cups en een belasting van RGB goedheid.
Bekijk De Deal
Amazon Echo laat 8 | 9.99 .99 bij Amazon
De Amazone Echo laat 8 biedt een indrukwekkende 8-inch HD-scherm met stereo geluid te maken om de video-oproep en het nummer look en klinkt nog beter. Plus, het is compatible met een breed scala van smart home accessoires en het is vandaag.
Bekijk De Deal

Smart home en Amazon Echo aanbiedingen

Goedkope Echo luidsprekers en beeldschermen

LG C9 55-inch 4K UHD HDR-OLED-TV | ,999.99 ,496.99 op Amazon
Een fan-favoriet als het gaat om betrouwbare OLED-TV aanbiedingen, de LG C9 biedt een perfecte versmelting van uitstekende beeldkwaliteit en prijs waardoor het fantastische waarde voor geld te koop. Je krijgt een 55-inch OLED-display op de 2019 model met een scala aan intelligente functies en Dolby add-ons gebakken in.
Bekijk De Deal
Seagate Xbox Spel Schijf – 1TB SSD | 4.99 9.99 bij Amazon
Als u onlangs pakte een digital-only Xbox One S, of als u al bijzonder trigger happy op de Microsoft Store, zult u een extra opslagcapaciteit van 1 tb. Deze 1TB schijf is verkrijgbaar voor uit bij Amazon deze week te maken dat net iets gemakkelijker.
Bekijk De Deal
Fitbit Inspireren HR fitness-tracker | .95 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u het opslaan van op de Fitbit Inspireren HR fitness-tracker bij Amazon. De ultra-slim activiteiten tracker is gemaakt voor dagelijks gebruik en biedt 24/7 het meten van de hartslag.
Bekijk De Deal
Samsung Galaxy Watch 2019 – 46mm | 9.99 9.99 bij Amazon
Deze Samsung Galaxy Horloge is uit op het moment, het aanbieden van een leuke prijsverlaging op de 2019 smartwatch. Het horloge is geschikt voor zowel iOS en Android apparaten en biedt een prachtig realistische weergave die het zich onderscheidt van meer gedigitaliseerd aanbod.
Bekijk De Deal
Surface Pro X | 13-inch | 128GB SSD | 8GB RAM | 9.99 9.99 bij Amazon
Een van de kleinste specs draaien op de Surface Pro X, maar op geen enkele manier een zwak configuratie, dit 128GB SSD, 8GB RAM combo biedt veel ruimte voor multitasking en het uitvoeren van een aantal high-performance programma ‘ s op uw nieuwe tablet. Dit is ook de 4G-en een WiFi-model, wat betekent dat u kunt uw surfen op het web op te gaan zonder een beroep te doen op openbare internetverbindingen.
Bekijk De Deal

TV aanbiedingen

4K en smart Tv ‘ s te koop

Amazon Echo Toppen | 9.99 .99 bij Amazon
Bespaar op de Amazon Echo Toppen, waardoor het merk nieuwe oordopjes tot slechts .99. Dat is van grote waarde voor je geld als je bedenkt concurrent prijzen nu zijn, en een grote kans om uit te testen die beginner echte draadloze oordopjes.

Bekijk De Deal
Nintendo Schakelaar Vreugde-Con | .99 op Amazon
U bespaart ongeveer op deze Nintendo Schakelaar Vreugde-Con set – perfect als u op zoek bent om meer spelers aan de spellen, of je bent het zat met een drijvend stick.
Bekijk De Deal
Samsung Ruimte voor de 32-inch 4K UHD computer monitor | 9.99 9.99 bij Amazon
Bespaar 0 op deze Samsung Ruimte 4K monitor op Amazon deze week. Je krijgt een uitstekende flexibiliteit met dit unieke design monitor biedt een nul-niveau verstelbare standaard. Plus, dit is een prachtige ring-minder 4K-scherm te kampen met.
Bekijk De Deal
PlayStation VR | 5x games | PS4 camera | 5.99 bij Amazon
De seizoensgebonden verkoop hebben tot nu toe alles maar weggevaagd voorraad van deze populaire Mega Pack PlayStation VR bundel. U kunt nog steeds grijpen de deal voor 5 bij Amazon en mee naar huis nemen van de hoofdtelefoon, camera, PlayStation Werelden, Skyrim, Astro Bot, Resident Evil 7, en Everybody ‘ s Golf VR.
Bekijk De Deal
De Acer Chromebook 11 N7 | 9.99 9.99 bij Amazon
Bespaar op de 14.6-inch Acer Chromebook met Amazon deze week. Een handige, kleine, computer, krijg je tot 12 uur levensduur van de batterij van deze duurzame laptop met 4 gb RAM, en 32 gb opslag. Als u bezorgd bent over toekomstige updates, Chrome OS betekent dat je niet hoeft te maken over die kleinere omvang in de weg zitten.
Bekijk De Deal