De impact LiFi zal hebben op de technologie

Organisaties, aan de andere kant, gebruik kunnen maken van meer geavanceerde LiFi beveiligingsfuncties, zoals het asset tracking, gedrags – analytics en end user-hardware – encryptie. Bovendien, als elke LiFi ingeschakeld licht heeft een uniek IP-adres, zullen bedrijven in staat om gewoon te implementeren geavanceerde geo-fencing in een LiFi-netwerk. Dit niveau van beveiliging is mogelijk omdat elk licht in een LiFi-netwerk heeft zijn eigen unieke id, waarmee netwerkbeheerders om gebruikers te volgen heel precies en analyseren van hun gedrag.

Over de auteur
LiFi-aangedreven hoge snelheid, veilig en low-latency connectiviteit niet alleen verhoging van de productiviteit niveaus, maar ondersteunt ook high-bandwidth innovatieve en storend toepassingen zoals autonome systemen, kunstmatige intelligentie, edge computing en virtual en augmented gemengde realiteit.

Het aantal consumenten en bedrijven gebruik maken van gevallen kan worden eindeloos. Het slimme netwerk thuis, maar ook activiteiten, zoals media en gaming streaming profiteren van een hoge kwaliteit connectiviteit prestaties, waardoor alle gebruikers om te genieten van de volle bandbreedte. Gebruikers en producenten van technologie voor het robuuste apparaten en veiligheid-veeleisende industrieën, waar eerder vermeld, zoals de militaire en defensie, profiteren van een hoge-snelheid connectiviteit is meer veilig, betrouwbaar en in staat tot het leveren van bandbreedte dan de mogelijkheden van conventionele draadloze communicatie.

Wat is LiFi en hoe werkt het?