Live stream XFL -: hoe om te kijken naar de nieuwe football league online vanaf elke locatie

Compatibele apparaten
Als u woont in Australië en wil je de XFL-dit seizoen, dan Foxtel heeft u gedekt als het netwerk verschijnt XFL-games via ESPN. Echter, moet u Foxtel de Sport-Pakket om te kijken naar de actie, maar u zult ook in staat zijn om te streamen XFL-op mobiel met behulp van de Foxtel Go app.
De 2020 XFL-seizoen zal acht teams die zijn onderverdeeld in twee divisies. De New York Voogden, DC Verdedigers, Tampa Bay Adders en St. Louis Battlehawks zal spelen in de East Division, terwijl de Seattle Draken, Los Angeles Wildcats, Dallas Afvalligen en Houston Boortorens zal spelen in de West Division. Elk team speelt in totaal 10 wedstrijden van dit seizoen met vijf games bij huis en vijf aan de weg.
Als voor de planning, de XFL-seizoen zal veel korter zijn dan de NFL week 17 seizoen en er zal 10 weken regelmatig spelen van februari tot April met vier games gespeeld per week. Na week 10, de beste twee teams uit de East Division en West-Divisie zal face-off in de play-offs om een plaats te verdienen in de europa 2020-XFL-Spel van het Kampioenschap op 26 April.
Zal de herziene XFL-in staat zijn om uit te spitten een plek voor zichzelf en slagen waar McMahon ‘ s laatste poging om het maken van een alternatieve football league is mislukt? Lees verder en ontdek hoe je een XFL-live stream van overal in de wereld.
Als u probeert om te kijken XFL-voetbal uit het VK, de VS, Canada of Australië, blijven lezen zo hebben we een lijst van alle manieren waarop je kunt kijken naar elke wedstrijd in de europa 2020-seizoen op TV of online beneden. Echter, als je in een land woont waar XFL-niet uitgezonden of toevallig in het buitenland wanneer een spel dat u probeert te bekijken wordt weergegeven, dan zult u waarschijnlijk niet in staat zijn om het te bekijken als een resultaat van geo-blocking.
Terwijl je zou kunnen zoeken op het internet proberen te vinden van een minder dan gerenommeerde stream van Reddit, we hebben een betere oplossing. Door het gebruik van een VPN, kunt u eenvoudig wijzigen van het IP-adres van uw laptop, tablet of smartphone te verschijnen als je in een andere plaats waar een xfl-stream wordt weergegeven.

5
– La Wildcats in Houston Boortorens: 5pm ET zaterdag, februari 8 op Fox
Van de 43 XFL-wedstrijden van dit seizoen, zal ABC toon de 14 en Fox zal toon 11. Je moet een kabel of een abonnement op een sport-streaming-dienst om te kijken hoe de rest als FS1 zal te zien zijn negen games, FS2 wordt een spel, ESPN toont zeven games en ESPN2 wordt een spel. Live streams van XFL-games zijn ook beschikbaar op de ESPN App als op de Fox Sports App.

2020 XFL-Schema

Werkt met
Als je jezelf buiten het verenigd koninkrijk en wil je de XFL -, maak je geen zorgen over geo-blokkers op uw account – gewoon pak een VPN en volg de aanwijzingen hierboven om de live stream van de actie.
P2P Verkeer
– St. Louis Battlehawks in Dallas Renegades: 5pm-ET-zondag, 9 februari op ESPN
5
Als u niet van het uiterlijk van een BT Sport abonnement, kunt u ook kijken XFL-op ESPN Player. De service kost € 9.99 per maand of € 69.99 voor een heel jaar en geeft je toegang tot alle XFL-spel dit seizoen alsmede andere sportevenementen, ESPN originelen en ESPN Films on-demand.
– Seattle Draken op DC Verdedigers: 2uur ET zaterdag, februari 8 op ABC
– Dallas Afvalligen in LA Wildcats: 3pm ET zondag, 16 februari op ABC
Surfshark 24 Maanden
Een Virtual Private Network is een perfecte manier om dit kunt u wijzigen van uw IP-adres, zodat u lijkt te zijn in een compleet andere locatie, zoals in je eigen land waar een xfl-stream wordt weergegeven.
Proefperiode

Week 1

Hoe kijk elke XFL-game in de VS


160
– NY Voogden bij DC Verdedigers: 2uur ET zaterdag, 15 februari op ABC
  • Hulu met Live TV 54,99 dollar per maand – Hulu geeft u toegang tot ESPN, FS1, ABC en Fox onder de andere kanalen en u zult ook in staat zijn om te kijken naar de eigen Hulu Originelen.
  • Sling TV vanaf € 20, – per maand – Met Sling is gecombineerd Oranje & Blauw-plan krijg je toegang tot ESPN, FS1, Fox en vele andere kanalen. De service kost slechts $20 voor de eerste maand, maar na dat de prijs verhoogt naar $45 per maand.
  • FuboTV vanaf 54,99 dollar per maand – FuboTV het basisplan geeft u toegang tot 103 kanalen, waaronder Fox, FS1 en FS2. De service omvat niet alle kanalen die je nodig hebt om naar te kijken XFL-dit seizoen, maar er is een grote verscheidenheid plus je krijgt 30 uur van Cloud DVR en de mogelijkheid om op twee schermen tegelijk.
  • YouTube TV – $49,99 per maand – YouTube-TV geeft je toegang tot meer dan 70 kanalen, waaronder Fox, ABC, ESPN, ESPN 2, FS1 en FS2 wat betekent dat je zult gemakkelijk in staat zijn om naar te kijken elke XFL-spel dit seizoen. YouTube-TV biedt u ook onbeperkte cloud DVR-opslag in het geval dat u wilt opnemen van een spel voor later.
  • AT&T TV Nu $65 per maand – AT&T geeft je Nu toegang tot meer dan 45 kanalen, waaronder Fox, FS1, ESPN, ESPN2 en ABC. Hoewel duurder dan de andere opties op deze lijst, AT&T TV Nu ook komt met HBO voor dezelfde prijs.
60
Onbeperkte bandbreedte

Hoe stream XFL-live in het verenigd koninkrijk


De XFL-is een winter en het voorjaar football league dat oorspronkelijk debuteerde in 2001, maar duurde slechts één seizoen. Tijdens de eerste iteratie was bekend voor gimmicks (zowel op als buiten het veld als het is gemaakt door de WWE de voorzitter van) de herziene XFL-zal worden “voetbal en voetbal alleen”.
Aantal plaatsen
Bekijk het volledige 2020 XFL-schema hier
American football fans in het verenigd koninkrijk in staat zal zijn om te kijken naar de XFL-op BT Sport BT Sport 3 en BT Sport/ESPN zal geven XFL-games op de televisie. Als je niet een BT Sport abonnee nog, u kunt zich aanmelden voor de BT Sport maandabonnement voor slechts € 25 per maand naar de stream van het netwerk en de content op mobiele telefoon, tablet, Chromecast, Xbox, PS4 en Samsung Smart-Tv ‘ s.

– St. Louis Battlehawks in Houston Boortorens: 6pm ET zondag, 16 februari op FS1

CyberGhost 3 Jaar