Weg met de grijze, in het roze: we moeten meer felgekleurde laptops

Voor de langste tijd, allemaal de beste laptops en Ultrabooks hebben allerlei zag er hetzelfde uit. Zeker, er zijn verschillende varianten en vormen, maar ze hadden allemaal één ding gemeen: ze zijn allemaal saai als de hel. Echter, met de recente release van de MSI Prestige 14 Rose Pink Edition, een onbeschaamd roze laptop met ernstige pk, en de Razer Blade 15 Quartz kleur optie, kunnen we misschien op het randje van de afgrond wijzigen.

Ik bedoel, ik gebruik een 13-inch MacBook Pro als mijn persoonlijke laptop, maar het is niet omdat ik ‘ m in love met de esthetische of wat dan ook. In feite, om spice up die laptop, heb ik het in grote stickers zodat ik nooit kijk naar die saaie ontwerp.

En, wel, ik moet niet hebben om dat te doen. We leven in de gouden eeuw van ~**de esthetische**~ en we moeten in staat zijn om onszelf te uiten door middel van de kleur van de laptop kiezen we betrekken onze bureaus elke dag.

MacBook Pro (16-inch, 2019)

Geeuw (Image credit: de Toekomst)

Sorry Jony Ive, maar de MacBook Pro is saai