Samsung Galaxy S20 vs Samsung Galaxy S10: hoe gaat het gerucht handset verschillen?

Er zijn twee mogelijke grotere verschillen wel. Voor een ding, de Samsung Galaxy S20 wordt veel gekletst om een 120Hz refresh rate, die de interacties en animaties voelen gladder dan op de 60Hz van de Galaxy S10.
De Samsung Galaxy S20 klinkt als een kleine upgrade in de meeste manieren, maar alleen een grote upgrade in een paar. Voor echt grote verbeteringen, je bent waarschijnlijk gaan om te kijken naar de Samsung Galaxy S20 Plus of de Samsung Galaxy S20 Ultra.
Het ontwerp is misschien niet veel anders, hoewel het misschien in feite minder opslag dan de Samsung Galaxy S10. Het is ook zeker meer kosten dan de Galaxy S10 momenteel doet, als het niet per se meer dan de S10 heeft bij de lancering.

In Australië, kunnen we alleen een schatting, met de 4G-model eventueel te komen op ongeveer AU,350-AU,650, terwijl de 5G versie kost AU,700.
De Samsung Galaxy S10 (Image credit: de Toekomst)

Samsung Galaxy S20 vs Samsung Galaxy S10 prijs en beschikbaarheid