Oscars 2020 live stream: hoe kijken vanavond Academy Awards online vanaf elke locatie

De Oscars – de nacht van het jaar waar de wereld van film en celebrity combineren. De tuxes en haute-couture bal toga ‘ s zijn klaar om te worden papped op de rode loper, tranen speeches voorbereid…het is officieel tijd voor de 92ste Academy Awards. Dus blijf lezen en wij vertellen u hoe u een 2020 Oscars live stream van overal in de wereld.

Of u nu afstemmen op de Academy Awards om te kijken naar de best geklede celebs, of heb je je vingers gekruist dat Joaquin Phoenix wint beste acteur of Renée Zellweger pakt haar tweede award – de Oscars is altijd een must-see spectaculaire gelegenheid.

Oscars 2020: waar en wanneer

Zoals al traditie sinds 2002 de Academy Awards, dit jaar is het spektakel zal komen van het Dolby Theatre, midden in het hart van Hollywood, Los Angeles.

De uitreiking zal plaatsvinden op zondag 9 februari om 5 uur PT / 8 pm ET/ 1 uur GMT en lunch) AEDT op maandag.