Bespaar meer dan $400 op deze fantastische HP Pavilion laptop dit weekend maar haast – de voorraad is beperkt

Als u op zoek geweest naar een krachtige laptop deal onder de $550, hebben wij de verkoop voor u. Deze ongelooflijke HP Pavilion laptop komt op een nog meer verbazingwekkende prijs dit weekend, met modellen beginnen bij slechts $529.99. Dat is een geweldige prijs voor een laptop met de nieuwste 10e generatie i7 processor, 12 GB RAM, 256 gb SSD opslag, en 16 gb van Intel Optane geheugen tot zijn beschikking.

Deze HP laptop deal is te koop via HP ‘s Presidents’ Day aanbod, dat zich over een breed scala van accessoires, desktops, laptops en software. U kunt besparen op alles van uw anti-virus volledige desktop bouwt zolang de voorraad strekt.

Deze bijzondere laptop deal is een ongelooflijke stelen, echter. We zien zelden specs voor deze prijs, met name met inbegrip van die indrukwekkende processor. 12GB RAM ziet u door een bijzonder zware multi-tasking je hebt aan de hand, en dat 16GB Optane geheugen werkt nog harder met je 256GB SSD om dingen glad en snel.

Over het algemeen is dit een fantastische laptop voor het bewerken van media, hoge intensiteit van de software, of gewoon blitzing door het dagelijks werken met een geweldige snelheid. Er zijn nog veel meer computing deals gebeurt bij HP nu al, en we hebben afgerond tot op een aantal van onze favoriete besparingen hieronder.

Niet in de VS? Scroll naar beneden voor de beste prijzen in uw land

De HP Pavilion 15,6-inch laptop | $979.99 $529.99 bij HP
Deze HP Pavilion laptop deal komt met een prachtige 10e generatie i7 processor als het brein achter een even vol instellen van het geheugen en opslag kenmerken. U bent het oppakken van 12GB RAM – uitstekende prijs kwaliteit – evenals een 256GB SSD compleet met 16 GB van Intel Optane geheugen. Deze deal prijs is alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus je zult moeten haasten om veilig jou dit weekend.
Bekijk De Deal

  • Bespaar tot 60% op bepaalde Pc ‘ s en monitoren en neem een extra 5% korting op modellen van meer dan $599 met code 5PDS2020 en 10% korting op modellen van meer dan $999 met code 10PDS2020 bij HP
  • Bespaar tot 20% op de HP Care Packs bij HP
  • Ontvang $30 uit Microsoft Home & Student met de aankoop van een PC bij HP
  • Ontvang $20 uit Microsoft Office 365 Persoonlijk bij HP
  • Bespaar tot 55% op McAfee Livesafe bij HP
  • Bespaar tot 50% op muizen en tassen bij HP
  • Krijg tot 35% korting VOORTEKEN gaming accessoires bij HP
  • Krijg tot 61% korting op printers bij HP

We hebben veel goedkope laptop aanbiedingen op de aanbieding van deze week, plus we hebben ook het bijhouden van de nieuwste gaming laptop prijzen als u op zoek bent naar iets met een paar RGB verlichting.